Han er skuespiller. Men hvordan han reddet en stakkars hund fra å bli steinet ihjel, gjør ham til en HELT.

Skuespiller Liam Neeson er kjent for å være en helt i filmene sine. Men nylig ble han en helt i virkeligheten da han reddet livet til en hjelpeløs hund.

Dette er Liam mens han beskytter familien i filmen «Taken».
Taken

Liam var ute og jogget i Central Park i New York City da han hørte en kvinne rope at noen tenåringsgutter var i ferd med å steine en bortkommen hund til døde.

Ifølge Show Biz Spy, løp skuespilleren bort til guttene og konfronterte dem. En ikke navngitt kilde fortalte hva som skjedde og sa: «Liam ropte at de fikk se å stoppe, ellers ville han banke dritten ut av dem – men krapylene ba ham brautende om å passe sine egne saker. I et raseri advarte han de og ba de kutte ut raskt – ellers..!»

Kilden sa også at guttene trakk seg unna, men at det sannsynligvis var på grunn av synet av en politimann som nærmet seg. Etterpå skal Liam ha trøstet den skadde hunden mens politimannen vurdert hvordan det sto til med den.

Jeg har alltid likt Liam i hans filmer, men nå er det en grunn til å virkelig beundre denne mannen. Hvilken helt!

Vennligst del denne fantastiske historien med dine venner og familie og formidle budskapet om å oppfordre alle som bevitner dyremishandling til å ringe etter hjelp umiddelbart!