Kvinne kaller politimann «misbrukende» etter at han ba henne sitte i varm bil hun lot hunden være i

Polititjenestemannen kalte henne «ufølsom». Hun kalte det han gjorde for «misbruk», men da kvinnen som innrømmet å ha etterlatt hunden sin i en varm bil, ringte en nyhetsstasjon for å klage, endte hun opp med en dose karma i stedet.

KOB News undersøkte hva som skjedde, etter at kvinnen ba nyhetskanalen om å se på klagen hennes mot tjenestemannen, og sa at han tvang henne til å sitte i den varme bilen hun lot hunden sin være i.

Men nyhetskanalen oppdaget at politimannen hadde et videoopptak av hele seansen, og den forteller en annen historie.

Politimann Vincent Kreischer la merke til en hund inne i en parkert lastebil ved en dagligvarebutikks parkeringsplass i New Mexico, mens temperaturen utenfor var over 32 grader. Han konfronterte eieren med dette.

Kvinnen fortalte ham at hun bare forlot hunden i 10 minutter, og begynte å krangle med ham om hvor varmt det egentlig var. Kreischer estimerte at det inne i kjøretøyet ville være 45 grader etter den tiden.

Da han konfronterte henne, trakk hun på skuldrene av det med en latter og var «uhøflig og bekymringsløs» om hundens velferd. Det var da han tok affære. Han bestemte seg for å skrive en bot til henne, og ba henne vente i bilen sin, siden det ifølge henne ikke var så varmt.

«Du kan vente i kjøretøyet ditt og lukke døren, siden det ikke er så varmt der inne,» svarte han.

Kvinnens «attitude» er vulgær og uhøflig fra hans første ord. Selvsagt gikk hun ikke med på å lukke seg selv inne i bilen de sekundene det ville ta ham å skrive ut en bot. Han sa: «Å, men det er OK hvis hunden din gjør det.»

Takk og lov at sannheten kom ut. Vi synes politimannen Vincent Kreischer skal applauderes for sin innsats!

Del denne historien med venner og familie.