77 år gammel pensjonist tar ut penger da 3 menn dukker opp – men de valgte feil dame å rane.

Den 77 år gamle pensjonisten tok tak i mannen og dengte han med hodet først inn i minibanken da han prøvde å rane henne. Denne lavmålsforbryteren prøver seg nok aldri på å rane en eldre kvinne igjen.

Du ypper ikke mot Winifred Peel, ALDRI!

Hun er kanskje 77 år gammel, men hun har en sterk kampvilje i seg.

For en stund siden ble hun angrepet av tre unge menn som prøvde å rane henne for 2000 kroner ved en minibank i Bromborough, England. Men hun hadde ikke noen planer om la dem få det som de ville.

Hun klarte å ta tak i en av mennene og hun nølte aldri et eneste sekund med å stå opp for seg selv. Hun grep tak i mannens krage og slo hodet hans i minibanken tre ganger. Dette rapporterer Metro.

Piper Dumitru, Florin Geblescu og Felix Stoica, alle fra Manchester, har nå blitt fengslet som skyldige i ransforsøk.

feil dame

Advokaten William Beardmore fortalte ifølge Metro i Liverpool Crown Court at trioen dro spesifikt til byen for å finne det de trodde var “enkle mål”.

Da de så at Winifred slo inn PIN-koden sin for å ta ut penger, så de sin sjanse.

I retten sa Herr Beardmore:

– Offeret (Winifred Peel) merket at noe ikke var helt som det skulle. En mann dyttet til henne slik at hun mistet balansen. Hun så opp på mannen og kjente ham igjen, siden hun hadde sett denne mannen ved banken tidligere.

Winifred ble nødt til å reagere raskt da hun innså at hun holdt på å bli ranet. Da hun reiste seg opp så hun at det sto to yngre menn ved siden av henne.

Mannen som hadde dyttet henne over ende var på vei til å ta ut 2000 kroner fra kontoen hennes og da ble Winifreds sjokk forvandlet til frustrasjon.

Tok tak i kragen og slo mannens hode

Hun tok tak i mannens krage og banket hodet hans inn i minibanken tre ganger. De to andre mennene prøvde å stoppe henne, men i løpet av denne tiden hadde politiet blitt tilkalt til stedet.

De tre mennene løp sin vei, men ble pågrepet av det lokale politiet ikke lenge etter. En sjokkert Winifred Peel hadde klart å stoppe mennene fra å rane henne.

– De bryr seg ikke om hvordan dette hadde påvirket meg. Jeg vil definitivt si at dette har forandret livet mitt. Jeg kommer aldri til å ha den tilliten til medmennesker som jeg en gang hadde, sa Winifred i retten ifølge Metro.

Alle de tre unge mennene ble dømt for ransforsøk og sitter nå bak lås og slå.

Hvordan kan det være mulig at en 77 år gammel kvinne som Winifred Peel klarte å stoppe tre unge og relativt veltrente menn?

Vel, hun trener på treningsstudio fire ganger i uka i hvert fall.

Og ja, akkurat, alderen er jo bare et tall.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook om du også er imponert over denne “Superkvinnen”.