Far og sønn snek seg innpå og skjøt bjørn i hi med sine unger – AVSLØRT av skjult kamera.

ADVARSEL: GRAFISK VIDEO

En kvalmende video av en far og sønn som ulovlig skyter en hunnbjørn og hennes unger er sluppet. Videoen utgitt onsdag viser Andrew Renner, 41, og Owen Renner, 18, som skyter en hunnbjørn med unger på Alaska’s Esther Island i Prince William Sound i april 2018.

Filmen, fanget av et skjult kamera som en del av en undersøkelse, hadde blitt holdt tilbake av myndighetene til etter at far og sønn ble dømt i januar i år. Ungerne kan høres skrikende etter at sønnen drepte bjørnemoren, før Andrew Renner skyter på kloss hold inn i hulen og dreper ungene.

Andrew Renner, 41, og Owen Renner, 18, drepte bjørnene i Alaska i april 2018.

snikskyttere1

I videoen, som ble sluppet etter domfellelsen, ser vi faren og sønnen fryde seg og gi hverandre «high five» etter å ha skutt bjørnene. Å skyte bjørnunger eller en hunnbjørn med unger er ulovlig i Alaska, men lite visste de at et videokamera rettet mot bjørnehiet fanget alt de gjorde.

snikskyttere2

Andrew Renner (til venstre) ble dømt til 3 måneder i fengsel, mens sønnen, Owen Renner, ble dømt til 30 dager.

snikskyttere3

«De vil aldri kunne knytte dette til oss,» sa Owen Renner til sin far etter at de to drar den skutte bjørnen ut fra hulen sin og utveksler high-fives.

Den krystallklare videoen viser sønnen som poserer skjorteløs med den døde bjørnen og holder klørne opp for kameraet.

snikskyttere4

«Du og jeg, vi går ikke rundt og kødder, vi går der vi ønsker å drepe,» forteller Owen Renner sin far.

Faren og sønnen slaktet den voksne bjørnen utenfor kameraet og tok kjøttet og huden bort i poser, ifølge politiet, som sier at paret tok huden til Alaska Department of Fish & Game i Palmer, der han løy om hvor han felte bjørnen og sa at han så ingen unger.

I tillegg til dom for å ha felt den sovende bjørnen m/unger ulovlig, ble Andrew Renner dømt for å manipulere med bevis, å ha fått en mindreårig med på kriminalitet og annen grad forfalskning. Han ble også beordret til å betale en bot på $20.000 med $11.000 suspendert. Han ble fratatt sin 22′ Sea Sport havbåt og tilhenger, 2012 GMC Sierra pickup truck, to rifler, to håndvåpen, to iPhones og to sett med backcountry ski som ble brukt i lovbruddene. Hans jaktlisens ble inndratt i 10 år.