Hun serverte gutt mat til tross for at han ikke kunne betale – nå får hun sparken.

I tider som disse føles det som om du kan få sparken selv om du gjør det moralsk riktige. Det var i det minste tilfellet for en matematikklærer på en skole i New Hampshire i USA, som fikk sparken etter å ha gitt mat til en elev som ikke hadde råd til å betale.

serverte mat

Forbundets leder i New Hampshire hevder at Bonnie Kimball, matematikklærer på en skole i statene, ga gutten mat til en verdi av åtte dollar, tilsvarende 77 kroner. Bonnie skal ha informert gutten om at moren hans kunne betale den tilbake senere.

«Jeg sa litt stille til ham at han kunne be moren sin å gi ham penger,» sa Bonnie til Valley News.

Selv om gutten betalte pengene tilbake dagen etter, fikk Bonnie sparken. I et brev uttalte matleverandøren at Bonnie var i strid med selskapets regelverk angående betaling og kontanthåndtering.

Bonnie hadde jobbet i selskapet i fem år, og nå forteller hun at hun bare fulgte managerens råd for å unngå å lage en scene.

Nå krever hun at avgjørelsen vurderes på nytt. Bonnie sier rektoren skal ha fortalt henne at hun alltid serverer mat til studentene, selv om de ikke kan betale. Hvis dette skjer, kan barna betale senere, hevder hun.

– Vi nekter vanligvis ikke mat, sier Bonnie til The Union Leader.

To av Bonnies kolleger trakk seg i protest mot avgjørelsen, og ifølge informasjon skulle både elever og ansatte ved skolen støtte Bonnie i dette.

Dette har unektelig vekket følelser opp! Hva tenker du om dette? Gjorde Bonnie rett i å servere gutten mat selv om han ikke betalte? Legg gjerne igjen en kommentar på Facebook-siden vår!