Emma satte fast leketøyet en viss plass – på sykehuset fikk de seg tidenes latter!

dildo bilde

Det er ikke uvanlig å være litt kreativ og fantasifull på soverommet. Men det kan være lurt å være litt forsiktig når man skal prøve nye ting, ellers kan det gå riktig ille.

For Emma Phillips og hennes kjæreste endte sexakten hos legevakten, av alle steder. Det ble ikke som de hadde planlagt, da Emma sin dildo hadde satt seg fast i rompa, melder Ladbible. 

Emma er fra Wallasey i England, og hadde bestemt seg for at de skulle prøve noe spennende en tilfeldig lørdag. Hun ville prøve noe nytt med kjæresten sin, så da endte den vibrerende dildoen til Emma i rompa hennes.

«Borte…»

Plutselig forsvant dildoen inn i rompa til Emma – den var helt borte. De tittet rundt i sengen og på gulvet, for å se om de kunne finne den. Men den var ikke å finne.

Emma la seg på magen, og da begynte den å vibrere. Hun kunne kjenne den inni seg, og da forstod de hvor den hadde tatt veien. Hennes kjæreste prøvde å få den ut, men det var helt umulig.

En times prøving og feiling.

De prøvde nesten en time før de måtte gi opp og ringe ambulansen. Begge hadde drukket, så ingen kunne kjøre. Da de kom frem på sykehuset måtte de forklare hva som hadde skjedd, og hvordan den havnet oppi der

Røntgenbilder ble tatt av Emma for å finne ut hvor dildoen satt fast. De fikk den lokalisert, og den vibrerte fortsatt. På sykehuset måtte de ta den ut manuelt.

dildo1

Det tok ikke lang tid etter at de hadde kommet ut fra sykehuset, før de lo av det som hadde skjedd. Hun la ut bilder og forklarte hva som faktisk hadde skjedd. Dette skrev hun i sitt innlegg:

Det var tilfellet av den dødelige dildoen da litt lørdags morgen-leketid, resulterte i å tilbringe dagen på Wrexham sykehus, hvor de fikk lov til å operere den fine, rosa dildoen fra mitt tarmområde mens den fortsatt vibrerte. Hvis du ikke kan gjøre det på en lørdag, når kan man gjøre det da!?

dildo2

På sykehuset ble hun spurt om hun ville beholde dildoen, noe hun absolutt ikke ville. Hun svarte klart og tydelig, men hyggelig nei.

Hennes kjæreste ser på hele hendelsen som veldig komisk og ler av det i etterkant. Emma har sagt til Ladbible at neste gang får han ta den i rompa selv, og ta en for laget. (Og, eh… den kan jo tolkes på flere måter.)

Dette viser at det gjelder å være litt forsiktig når man prøver noe nytt, det kan plutselig gå riktig ille. Haha! DEL videre om du også fikk deg en god latter, kanskje noen venner av deg burde få med seg denne?