Foreldrene får seg en støkk når han biter tak i henne og slenger henne bort. Men SÅ ser de det…

En nyadoptert hund skremte livet av sine eiere da han plutselig ble aggressiv og bet tak i deres lille datter og slengte henne langt bort…

Khan hadde bare vært i familien i fire dager da noe uventet skjedde. Khan, som var ute og lekte i hagen med deres 17 måneder gamle baby, bet plutselig tak i henne ved bleien og kastet henne bort.

Moren Catherine var vettskremt da hun så hva Khan gjorde mot hennes lille datter og løp for å hente henne. Det var da hun så hvorfor Khan hadde gjort som han gjorde.

khan1

På plenen der deres datter hadde sittet var det en slange. Khan hadde beskyttet datteren ved å kaste henne bort. Catherine oppdaget raskt at Khan ikke var like heldig – han hadde selv blitt bitt av slangen, men heldigvis klarte de å ta ham med til veterinæren for å gi ham motgift.

khan2

Khans beskyttende instinkt reddet datteren Charlotte fra en ekkel slange, og at han bare hadde kjent familien i 4 dager er utrolig!

Khan er nå hyllet av familien og hele internett som en ekte helt, og vi kunne ikke vært mer enig! Så heldig at han var der!

Ikke glem å dele med venner og familie!