Hunden ble funnet fastlenket blant avfall i skogen. Da oppdager de den grusomme sannheten.

For oss er det fullstendig uforståelig at man kan finne på å mishandle et uskyldig dyr. Kjæledyr gir oss så mye kjærlighet og glede i hverdagen og det minste man kan gjøre, om man ikke har overskudd til å ha et kjæledyret selv, er å adoptere dem vekk til noen som kan ta seg av dem.

Men dessverre er det ikke alle som tenker slik og derfor leser vi hele tiden om grusomme episoder, der eiere har dumpet kjæledyrene sine.

Noe som også ble schæferen Genesis tragiske skjebne. Hun ble funnet forlatt alene i en skog midt i en stor haug med søppel. Den stakkars hunden hadde stått der i tre dager og ventet på at eieren hennes skulle komme tilbake. Men ingen kom for å hente henne. Det skriver The Dodo.

Etter tre dager alene i skogen hørte endelig en person Genesis fortvilede bjeffing og kontaktet en dyrevernsorganisasjon.

Alex Kelly var den første ut til stedet og fant Genesis fastbundet i den store haugen med søppel. Hun sto fastbundet til et tre med en ledning som var bundet stramt rundt den stakkars hundens bein.

– Hadde det gått en dag til, da hadde blodsirkulasjonen stoppet og hun hadde mistet beinet sitt, sier Alex til The Dodo.

Etter en stund klarte Alex å vinne Genesis tillit, slik at han kunne fjerne ledningen. Deretter kunne han tydelig se at Genesis hadde levd et grusomt liv før hun ble etterlatt til en uviss skjebne i skogen.

– Det er tydelig at hun har født valper og hun har sikkert tjent inn masse penger til eieren sin. Så dette er altså takken hun får, skriver Associated Humane Popcorn Park Shelter på Facebook.

Takket være de godhjertede dyreheltene har Genesis allerede fått det mye bedre. Hun er fortsatt litt sjenert og forsiktig etter den forferdelige opplevelsen og behandlingen, men hun har ikke mistet livsgleden sin eller kjærligheten til mennesker – noe man kan se tydelig i videoen nedenfor.

Det er sykt å behandle et uskyldig dyr på denne måten! Men vi sender en stor klem til Alex, som har dedikert livet sitt til å redde dyr i nød!