Han ble utnyttet som kamphund i ett år. Det eneste han vil idet han reddes er å få en klem.

Dette er en historie som ender så fantastisk som det går an – men det var bare såvidt at dette gikk bra i det hele tatt. Se bare hvordan det hele begynte:

Hadde det ikke vært for at en gruppe barn på utflukt la merke til noe – som viste seg å være hunden Remi, hadde han nok ikke levd i dag. Barna fikk tilkalt politiet og resten er historie…

Remi ble funnet i en grøft, dumpet av eieren sin, som om han var søppel. Heldigvis kom Russ Harper fra organisasjonen Justice Humane Society til unnsetning og reddet Remi fra veikanten i Chester i Pennsylvania…

Han trodde først at hunden var død, ettersom kroppen var kald og stiv. Men heldigvis levde Remi fortsatt.
kamphund1

Han ble kjørt i full fart til veterinæren, og der oppdaget de noe forferdelig: Remi hadde blitt brukt som kamphund og blitt tvunget til å sloss mot andre hunder. Kroppen hans var nemlig full av forferdelige bitemerker.

Remi hadde mest sannsynlig blitt dumpet av sin tidligere eier fordi han var syk – og «da var han ikke mye verdt» i hundekampmiljøet. Man skulle tro at Remi var blitt en aggressiv hund etter å ha blitt tvunget til å sloss, men det finnes ikke spor av aggressivitet i ham.
kamphund

Alt han vil er nemlig å få kos – han kan faktisk ikke nok kos, og helst vil han bare ligge i Russ Harpers fang hele tiden.

I begynnelsen var det usikkert om Remi kom til å overleve. Hans ett og et halvt år gamle kropp hadde vært utsatt for så mye vold, han var utslitt og hadde mange infeksjoner.
kamphund3

Men han ble sterkere og sterkere for hver dag som gikk. Til slutt kunne Russ hente ham fra sykehuset og ta ham med hjem!
kamphund4

I dag har Remi det fantastisk. Han har til og med vært på TV og blitt et ansikt utad for å stoppe hundekamper.
kamphund5

Og han elsker fortsatt kos. 🙂
kamphund6

Her ser vi Remi og Russ på dyresykehuset:Hvis du ble like rørt av Remi og Russ’ historie som oss – DEL den med dine venner på Facebook.