Han ble utnyttet som kamphund i ett år. Det eneste han vil da han reddes er å få en klem.

Hadde det ikke vært for at en gruppe barn så hunden Remi og ringte til politiet, hadde han nok ikke levd i dag. Han ble funnet i en grøft, dumpet av eieren sin, som om han var søppel. Heldigvis kom Russ Harper fra organisasjonen Justice Humane Societ til unnsetning og reddet Remi fra veikanten i Chester i Pennsylvania…

Han trodde først at hunden var død, ettersom kroppen var kald og stiv. Men heldigvis levde Remi fortsatt.
kamphund1

Han ble kjørt i full fart til veterinæren, og der oppdaget de noe forferdelig: Remi hadde blitt brukt som kamphund og ble tvunget til å sloss med andre hunder. Kroppen hans var nemlig full av bitemerker.

Remi hadde mest sannsynlig blitt dumpet av sin tidligere eier fordi han var syk – og da var han ikke mye verdt i hundekampmiljøet. Man skulle tro at Remi var blitt en aggressiv hund etter å ha blitt tvunget til å sloss, men det finnes ikke spor av aggressivitet hos ham. Han kan ikke få nok kos, og vil helst bare ligge i Russ Harpers fang hele tiden.
kamphund

I begynnelsen var det usikkert om Remi kom til å overleve. Hans ett og et halvt år gamle kropp hadde vært utsatt for mye vold, han var utslitt og hadde mange infeksjoner.
kamphund3

Men han ble sterkere og sterkere for hver dag som gikk. Til slutt kunne Ross hente ham fra sykehuset og ta ham med hjem!
kamphund4

I dag har Remi det fantastisk. Han har til og med vært på TV og blitt et ansikt utad for å stoppe hundekamper.
kamphund5

Og han elsker fortsatt kos. 🙂
kamphund6

Her kan du se Remi og Russ på dyresykehuset:

Loading...