Denne pappaens metode for å hjelpe sin autistiske sønn håndtere sin frykt og angst vekker oppsikt.

YouTube-brukeren Chad Youngquist delte en video hvor en pappa bruker en ukonvensjonell metode for å håndtere sin sønns frykt og angst.

I videobeskrivelsen sier han:

Jeg burde være tydelig for betrakteren hva som faktisk skjer her. Max er IKKE redd for vann. Han har gjort et annet kaldt bad med meg tidligere, så jeg visste at han ikke likte det, men kunne gjøre det. Denne øvelsen ble IKKE gjort for at han skulle overvinne frykten for vann eller badekaret. Denne øvelsen skulle hjelpe ham til å forstå at han har makten til å overvinne mentale hindringer og at han kan snakke selv gjennom aktiviteter som er relativt trygge, men skremmer ham.

Max’s virkelige frykt å fly, båter, stormer og å sove alene på rommet sitt. Fordi vi skulle på familiecruise, vil vi sannsynligvis måtte møte 3 av hans 4 største frykter. Uansett om denne øvelsen hadde noe å gjøre med det eller ikke, gjorde Max det bra på turen vår.

Mest av alt ønsker vi at denne videoen skal oppmuntre alle foreldre til å tenke utenfor boksen når de har gått tom for ideer for å hjelpe barna sine gjennom utfordrende øyeblikk i livet.

Loading...