Denne kreftsyke gutten tror fortsatt på mirakler. Her bryter nyhetsankerne sammen på TV.

Kyler Bradly har nettopp fylt 10, men det var med tungt hjerte at hans familie nylig fikk vite at han hadde kreft i hjernen. Svulsten er ikke mulig å operere og det er ingen kur for tilstanden. Familien hans er fullstendig ødelagt av nyheten og gjør sitt beste for å holde ham positiv.

Da Local 12 News dro for å intervjue ham, fant de Kyler i godt humør mens han nøt en normal dag på skolen omgitt av sine omsorgsfulle klassekamerater. «Kyler vet han har en svulst, han vet at han har kreft i hjernen, han vet den er umulig å operere, og han vet at hans tid er begrenset her på jorden», sier hans mor. Han fortalte intervjueren at han ikke ønsker å dø, men han mener også at hvis alle ber for ham, er Gud nødt til å lytte.

Da nyhetsankerne sendte Kylers historie, smuldret deres normale selvkontroll bort, og de reagerte forståelig nok følelsesmessig. Meteorolog John Gummer delte Kylers nyhetsvideo på Facebook og skriver: «I mine nesten 20 år med TV-nyheter, har jeg aldri sett ankere reagere på en historie som dette. Det gjorde inntrykk på oss alle. Det er absolutt verdt et par minutter av din tid. Klem barna ekstra hardt før de setter kursen mot skolen denne morgenen.»