Akkurat i tide ankommer politiet kokende varm bil med to hunder – filmer det hele på bodycam

Politiet i Georgia i USA reddet to hunder som ble reddet fra en kokende varm bil på en kinoparkeringsplass. Roswell politiavdeling ga ut kroppskameraopptak av redningen i et forsøk på å minne hundeeiere om IKKE å la hundene sine være igjen i en bil i varmt vær.

«En bekymret borger la merke til en hund som led i en varm bil og ringte 911. Den første politimannen kom på 18 sekunder,» skrev politiet på sin Facebook-side. «Det du er i ferd med å se er faktiske kroppskameraopptak av redning og medisinsk behandling av to hunder som lider av heteslag.»

Hunden som bjeffet i vinduet var veldig aggressiv av varmen, og frykten måtte fjernes med en fangstang. Det var da betjentene så den andre hunden, som hadde gjemt seg under setet. Den første hunden som ble fjernet fra bilen, fikk et varmeslag mens betjentene tok ham vekk for å bli avkjølt.

Mens han reddet hundene, tok den ene politimannen en avlesning av temperaturen inne i bilen – termometeret hans viste 75 grader Celcius i forsetet.

Hundene ble avkjølt akkurat da hundens eier kom tilbake til bilen sin. Hun hadde vært borte omtrent en time. Hun ble siktet for dyremishandling. Den ene politimannen fortalte henne at han trodde de hadde kommet akkurat i tide for å redde hundenes liv. Hundene ble kjørt til et akutt dyrehospital og led av heteslag, men de har det bra og er i omsorg for Fulton County Animal Shelter.

Et av øyenvitnene kunne ikke tro hva hun så og ønsket å adoptere hundene.

«Det er bare galt og bisart. Det er ingen ord som forklarer hvor dum en person kan være. Unnskyld,» sier Beloadea Omerto-Anderson, som nå bor på Fulton County Animal Shelter. Omerto-Anderson ble senere informert om at hun ikke kan adoptere de små hundene, fordi de for øyeblikket er bevis i en straffesak.

Du kan se bilder av kroppskameraet i Roswell Police Department i videoen nedenfor.

Bare flaks gjorde at hundene overlevde i den varmen! DEL dette som en påminnelse til alle du kjenner, om å holde øye med kjæledyr og barn som er igjen i biler i drepende varme.