Han skulle til å sove i bilen med sin gravide mor. Det politimannen så gjør? Ubegripelig.

Robert Wood returnerte fra Alaska med sine to unge sønner og gravide kone. De hadde ikke funnet bosted enda, så de planla å sove i bilen for natten, i en nærliggende park, for å spare penger. Det var en kjølig natt.

Men etter at mørket falt, kom det en politibetjent og banket på vinduet deres.

Politimannen David Natt så Roberts 4-åring sove på brystet hans. Kona hans, Heather, gravid med deres tredje barn, hadde deres 2 år gamle Logan sovende på fanget. Det var da politimannen bestemte seg for å gjøre noe som forandret livet deres. Han tilbød familien å sove to netter på et hotell, i samarbeid med University Fellowship Church i Eugene.

De to nettene på hotellet gjorde det mulig for familien å skaffe seg midlertidig sted å bo mens de så etter et permanent sted – alt med to soverom i et trygt område ville fungere. Robert ble så beveget av Davids gode gjerning, at han delte historien med familie og venner på Facebook. Over de neste ukene spredte historien seg viralt, og folk fra hele verden uttrykte sin glede og takknemlighet over innfallet.

«Han fikk meg til å ville være i stand til å gjøre det samme for andre mennesker», sa Robert. «Han tok bort skammen og fikk meg til å føle at han var bare et menneske, jeg var bare et menneske, og ting som dette skjer faktisk. Det var rørende.»

Nå tenker familien at dersom deres tredje barn blir en gutt, skal de oppkalle ham etter Politimannen, David.

For en bemerkelsesverdig historie. Hvis du er enig; del den på Facebook med dine venner og familie.