Han tror han ser en kjempebever i elven. Ved nærmere ettersyn? Ufattelig.

Det var en uventet overraskelse som ventet Jim Passmore da han var ute på tur med hundene sine.

Da Jim Passmore var ute på tur med hundene sine i Oklahoma, USA, merket han plutselig at de reagerte på noe i en elv i nærheten.

Først tenkte Jim at det var en stor bever som satt fast i vannkanten, siden det finnes mange bevere i akkurat dette området, men det viste seg at det var noe helt annet.

Etter at han hadde undersøkt det hele litt nærmere, gikk det opp for ham at det var en gammel hund. Jim nølte ikke med å tilkalle myndighetene, slik at de sammen kunne hjelpe hverandre og redde det stakkars dyret opp fra vannet.

ikke bever1

Hunden, som senere fikk navnet Teddy, var litt overvektig og politiets teori er at den stakkars 8 år gamle hunden sannsynligvis har blitt påkjørt av en bil og deretter ramlet ned i elven.

Teddys overvekt og alder gjorde det umulig for ham å komme seg opp fra elven igjen, men han ble heldigvis reddet i tide og sendt til veterinærklinkken Alta Vista for å få behandling.

ikke bever2

Etter endt behandling ble det tatt en beslutning om å avlive Teddy, siden det ikke var plass til ham på veterinærklinikken. Men heldigvis valgte Oklahoma Alliance for Animals å ta Teddy inn hos dem i stedet.

Han var sky og redd for mennesker, men dyreinternatets tanke var å kjøpe litt mer tid til å finne Teddys eiere eller adoptere ham bort til en ny og kjærlig familie.

ikke bever3

Tiden gikk og ingen eiere henvendte seg til internatet. Teddys eiere var sporløst forsvunnet og ingen ville adoptere en gammel og litt halt hund.

Men en dag tok en reddende engel kontakt med dyreinternatet. Jessie hadde vært på Alta Vistas veterinærklinikk tidligere og var et av de få menneskene Teddy stolte på.

I dag har Teddy det bedre enn noensinne og han bor nå på Jessies gård, sammen med flere andre hunder, ifølge denne Facebook-siden.

Han får godt med mat, kan løpe fritt rundt og nyter livet. Det er bare så utrolig fint at Teddy fikk en lykkelig slutt likevel og vi er så glade for at han kan få nyte livet!