Legene sa han IKKE ville overleve, men denne deformerte babyen viste dem.

Da Brandon og Brittany Buells sønn ble født i fjor, var det umiddelbart grunn til bekymring. Faktisk var ingen sikker på om han ville overleve i det hele tatt. Det var fordi lille Jaxon ble født med en ekstrem kranie – og hjernemisdannelse, slik at det ser ut som om en del av hodet mangler. Tilstanden er så sjelden at det var ikke engang et navn for den da Jaxon ble født. Den kalles nå microhydranencephaly på engelsk, men selv om den har et navn, har den fortsatt ingen kur.

Brittany og Brandon mistet aldri håpet, selv om oddsen var mot dem. På grunn av deres engasjement, kunne Jaxon feire sin første bursdag den 28. august 2015. Det var en stor milepæl for den lille gutten og hans familie.

Skallen og hjernen til Jaxon er ikke fullt utviklet.
jaxon-buell (1)

Foreldrene har kalt historien om ham «Jaxon Strong».
jaxon-buell (2)

Til tross for hvordan ting ser ut, har Jaxon det bra, og han er ikke veldig annerledes enn andre babyer.
jaxon-buell (3)

Noen ganger blir han grinete.
jaxon-buell (4)

Men han kommer over det.
jaxon-buell (5)

Alt i alt går det bra med ham. Foreldrene sier at han vokser og lærer hver dag.
jaxon-buell (6)

Familien hans kunne ikke vært gladere.
jaxon-buell (7)

Og de er overlykkelige over at de nådde denne milepælen i Jaxons liv.
jaxon-buell (8)

Kilde.

På grunn av ekstremiteten i Jaxons tilstand, vil han trenge medisinsk tilsyn hele resten av sitt liv. Miraklet som har fått han så langt, vil være et livsvarig tiltak. Takket være Jaxons GoFundMe-side har vennlige støttespillere allerede hjulpet familien å samle inn over $100,000. Du kan følge Jaxons videre liv på hans offisielle Facebook-side her.