Pitbull må vente i 10 år på et krisesenter – finner seg endelig et hjem.

En hund på et krisesenter i 10 år har endelig funnet et sted å kalle hjem. Den amerikanske pitbull-blandingen, Jill, ble funnet som en hjertevarmende herreløs hund på gatene i Texas da hun var bare 1 år gammel.

Hun ble ført til Clay County Animal Shelter i Henrietta i Texas og skulle bli en av deres langtidsboere. Det var noen håpefulle øyeblikk for Jill under hennes 10 år lange opphold på krisesenteret, men adopsjonen ble avbrutt av en hunderasespesifikk lovgivning.

«Vi har hatt flere søknader på Jill før, men fordi hun er en pitbull ville ikke mange utleiere tillate dem å ha henne,» sa Bonnie Stone, administrator av Clay County Animal Shelter, til KFDX-TV. «Siden det var problematisk å finne en familie til henne, og dette ikke er et avlivningssenter, ble det hennes hjem og de ansatte ble hennes familie.»

Dette var realiteten helt til Kellie Blassinggame gikk inn på krisesenteret i begynnelsen av juli. Kellie var ute etter å adoptere en eldre hund, vel vitende om at de ofte blir oversett av potensielle adoptanter. Hun kom umiddelbart overens med Jill.

«Alle de andre hundene var veldig søte, men Jill ble bare naturlig trukket mot meg. Jeg visste at seniorhunder ikke blir adoptert så ofte, så det var en av hovedgrunnene til at jeg ønsket å adoptere en eldre hund,» sa Kellie til nyhetskanalen.

De to er nå bosatt hjemme hos Kellie og kommer berømt overens. Jill har til og med et søtt nytt kallenavn: «JilliBeans.»

For Bonnie er det fantastisk å se Jill endelig i et kjærlig hjem. Krisesenterets leder sa: «Min ting er at hun ble adoptert 4. juli, på uavhengighetsdagen. Jill fikk sin uavhengighet!»

Loading...