Nissen besøker kreftsyk jente – får GÅSEHUD når hun sier: «Vi har møttes før»

I Wisconsin i USA fant en hjertevarm hendelse sted rundt juletider.

Det var den lille jenta Sarah som lå alvorlig kreftsyk på sykehuset. Familien hennes var preget av sorg og håp, og de hadde bare ett ønske for julen: At Sarah skulle bli frisk.

En dag da Sarahs lillebror var på kjøpesenteret Mayfair Mall i Wisconsin med sin mormor, så han en mann kledd som nissen. I stedet for å be om leker til seg selv, tok gutten frem et bilde av sin syke søster og spurte nissen om han kunne besøke henne på sykehuset. Mormoren forklarte situasjonen nærmere for «nissen», som lovet å «høre med reinsdyrene» for å se hva han kunne gjøre.

Noen dager senere besøkte nissen sykehuset hvor Sarah lå. Han fant rommet hennes, der familien satt samlet rundt sengen. Sarah, som hadde mistet håret på grunn av cellegiften, ble overveldet av glede da hun så nissen. De snakket om alt mulig, og nissen oppmuntret Sarah til å fokusere på å bli frisk for å kunne nyte julegavene sine. Så gikk han derifra med tårer i øynene.


senternisse

Et år senere var mannen nok en gang iført nissedrakt på kjøpesenteret, da en glad og frisk jente løp mot ham og utbrøt: «Hei nissen! Vi har møttes før». Da mannen så henne inn i øynene, gjenkjente han henne.

Det var Sarah, nå frisk, med hår som hadde vokst ut igjen. Han fikk frysninger da han innså hvem hun var, og opplevde en av de mest rørende og lykkelige stundene i sitt liv.

kreftsyk jente


Denne fine historien når stadig nye mennesker som setter pris på det symbolet av håp og glede som den er. En hjertevarm påminnelse om denne høytiden julen handler om, og at julen virkelig kan bringe mirakler.

DEL dette flotte julemiraklet med dine venner for å spre håp.