Politikvinnen har akkurat knust bilruten. Men vent til du ser HELE bildet. Det er så sterkt!

Dette bildet er fra Tyskland og viser en politidame som akkurat gjorde en heltedåd av rang.

Hun kom forbi en innelåst liten hund i en glovarm bil!

Så hun gjorde det eneste riktige – nemlig å redde den ut:

Hvert eneste år gjentar historien seg: Folk parkerer bilen, med hunden eller barnet sitt i, og tror det holder å skru ned vinduene såvidt. Dessverre er denne praksisen livsfarlig.

Og er du ikke overbevist – sett deg inn i bilen selv, skru av aircondition og bli sittende i bilen i bare 5 min og se hvordan det føles – på en glohet dag.

Å bare kjenne såvidt på den intense, glohete varmen vil være nok til at svetten siler og en må kjempe en kamp på liv og død for hvert åndedrag.

Ikke din verste fiende ville du unnet en slik smertefull død.

Et ord som beskriver denne måten å dø på? Tortur!

Så tenk: Hvis du ikke kunne ønsket denne pinefulle måten å dø på for din verste fiende engang, hva da med din beste, pelskledde venn?

Her har du HELE bildet igjen… Se nøye på det:

Et bilde sier virkelig mer enn 1000 ord…

Vi skal være så glad for at akkurat denne gangen var det en årvåken politikvinne som befant seg på rett sted til rett tid og med riktig mengde av mot.

Kommer du over en slik situasjon og ser at hunden lider (eller ligger livløs)? Ikke nøl. Knus den ruten med det du måtte finne og la den stakkars pelskledde vovsen få en sjans til å ikke bare leve, men unngå en langsom og smertefull død.

Del denne viktige oppfordringen med dine venner, slik at så mange som mulig blir bevisste på dette i sommer. Sammen kan vi bidra til å redde liv!