Heltemodig mann hopper fra bro etter voldsom bilulykke – for å redde druknende baby.

Hvert år omkommer folk i trafikken, både her til lands og selvsagt ute i den store verden. Som regel er det bilulykker av forskjellige slag som er årsaken. Tilbake i mai ble livet til en liten jente reddet takket være handlingene til en mann som ikke nølte med å hoppe utfor en bro.

En ulykke skjedde på en bro i den amerikanske delstaten Maryland. Det kunne ha endt tragisk, ifølge Ocean City Fire Department.

Fem biler var involvert i en bilulykke da et 23 måneder gammelt barn ble kastet ut i vannet med bilsetet. Familien hennes hadde landet helt på rekkverket og situasjonen var farlig. En annen sjåfør, som også var involvert i ulykken, så hva som hadde skjedd og nølte ikke et øyeblikk.

Mannen, som ønsker å være anonym, skal ha hoppet fra broen med fare for sitt eget liv. Avstanden ned til vannet er omtrent 8 meter. Det skal ikke være snakk om et veldig dypt vann – ca. 5 meter, men han kunne likevel ha blitt alvorlig skadet. Heldigvis klarte han å redde jenta!

Jenta satt ikke lenger i setet og lå med ansiktet i vannet en kort stund. Takket være hans raske handling ble tragedien forhindret! En båt i nærheten hentet dem deretter opp fra vannet.

Ryan Whittington, som er brannmann og sykepleier, sa følgende til CNN:

– Han reddet et 23 måneder gammelt barn. Vi er ikke i tvil om at hvis han ikke hadde gjort det han gjorde da han gjorde det, ville overskriftene sett annerledes ut.

Barnet ble innlagt på Johns Hopkins Children’s Hospital i Baltimore. NBC News melder at syv andre ble skadet i ulykken, men uten livstruende skader.

Heldigvis er alle nå sluppet ut av sykehuset! Uten denne heltens inngrep hadde ikke denne lille jenta overlevd. Selv om mannen ønsker å være anonym, kan han ikke takkes nok for sin heroiske innsats!