Når du ser dette, vil du finne mannen som gjorde det. Vet du hva? De tok ham!

ADVARSEL: Mishandlingen denne hunden ble utsatt for er svært forstyrrende. En hunn-pit bull ble funnet forlatt i en så ille tilstand at de som reddet henne ikke visste hvordan hun kunne være i live. Hun hadde blitt torturert nesten til døde med skader så syke at det er vanskelig å forestille seg hvordan hun overlevde. I to måneder leitet politiet etter monsteret som bokstavelig talt rev henne fra hverandre.

Og de fant ham.

Dette er Radoslaw Czerkawski. Han er ansvarlig for den ondskapsfulle torturen hun ble utsatt for… uten NOEN grunn. Han risikerer 11 domfellelser for dyremishandling, alle med en soningstid på 5 år i fengsel.
pit-bull-abuse
Den polske mannen har vært under etterforskning siden denne hunden ble funnet torturert og nesten sultet ihjel. Han ble omsider funnet på et hotell.
pit-bull-abuse2
Hun var blitt utsatt for så grov tortur at folk flest ikke kan forestille seg det. Hun ble stukket i øyet, hennes lemmer revet fra hverandre ved beinet og tungen hennes ble kuttet i to for å ligne en slange.
pit-bull-abuse3
Til slutt ble hun dumpet, men heldigvis fant en forbipasserende henne. Den eneste måten å beskrive torturen hun ble utsatt for er «middelaldersk».
pit-bull-abuse4
Røntgenbildene viser at lemmene gjentatte ganger ble trukket fra hverandre, så sener og brusk revnet.
pit-bull-abuse5
Dessverre var skadene hun hadde blitt utsatt for så ille at hun var nødt til å bli avlivet. Hun har endelig fått fred etter å ha overlevd den mest motbydelige tortur de fleste noensinne har sett. Nå er den sadistiske mannen ansvarlig for hennes smerte og død stilt for retten.
pit-bull-abuse6

Forhåpentligvis blir han buret inne i lang, lang tid. For hva han gjorde mot denne stakkars valpen fortjener han mer enn en livstid i fengsel.

Kilde.