Hund som falt av rekebåt funnet i live flere dager senere – etter å ha svømt 10 km. til land.

monster hund
En hund falt av en rekebåt og alle antok at den hadde druknet, helt til den plutselig dukket opp igjen, dagesvis senere. Da hadde den svømt hele 10 km. til land!

Keith “Kiwi” Soffes er en rekebåtkaptein fra San Leon i Texas. Han er alltid sammen med sin betagende hund, Monster. Monster har vært med «pappa» under alle båtturene hans, selv da hun fortsatt bare var valp. De to vennene er uatskillelige og nyter virkelig tiden sin sammen.
monster1


Men nylig førte en tur til en stor hjertesorg for Keith, da hunden falt over bord. Keiths hjerte var i tusen knas. Han var i bunnløs sorg, men etter en tid ble han i bedre stand til å håndtere det. Snart skulle dog utrolige nyheter komme.
monster2
Ifølge FOX 26 Houston overlevde Monster ved å svømme bortimot 10 km. til land over Galveston Bay – og Keith kunne ikke tro hva han hørte.
monster3
Han uttalte at selv om Monster var en svært erfaren svømmer, var det helt uhørt og utrolig å svømme en slik lengde. Så etter noen dagers dyp fortvilelse fikk altså Monster og Keith et veldig rørende gjensyn: