Hjernetest: Så du tror du er et geni? Finn ordet RUN fra bildet på 10 sekunder.

run

I denne nye utfordringen skal vi i dag se på et veldig interessant bilde med ikke så mange ord skrevet på det – faktisk bare to, men bildet består nesten bare av gjentatte repetisjoner av det ene ordet; «Ran».

Derfor blir utfordringen din å finne varianten «Run» gjemt et sted i bildet, og hvis du virkelig har haukeblikk, skal du finne ordet «Run» på 10 sekunder eller mindre. Fasit står nederst i saken.

Optiske illusjoner er gode til å trikse med den menneskelige hjernen. Noen hjelper oss også med å identifisere våre skjulte personlighetstrekk og innerste ønsker. Så vil det være noen hvis formål er å teste bevisstheten din om miljøet rundt deg.

Hvis du liker utfordringen av å finne de skjulte svarene i slike bilder, forbedres observasjonsferdighetene dine og konsentrasjonsnivået øker. Slike bilder trener hjernen din og gjør tiden din morsommere.

Er du klar for denne Brain Teaser-utfordringen? Hørte jeg et rungende «Ja»?!

La oss begynne

Du har 10 sekunder på deg til å finne ordet «Run».

run

Skynd deg! Klokken tikker, bare 5 sekunder igjen…

Tikk… takk… 1

Tikk… takk… 2

Tikk… takk… 3

Tikk… takk… 4

Tikk… takk… 5

Stopp, tiden din er ute!

Så du det skjulte ordet «Run» ved første øyekast – eller sliter du fortsatt med å finne det ut? De leserne som fant ordet fra bildet har vunnet denne utfordringen. Fasit:

ran ran run