Savnet katt skaffer seg et nytt liv i 7 år før han vender hjem til opprinnelig familie

Denne videoen forteller den utrolige historien om et pars tapte katt, som forsvant bare for å endelig komme tilbake til dem nærmere syv år senere.

Erin og Adam Nardis flyttet med katten sin, Capri, for omtrent syv år siden til et nytt hjem i Florida. Kort tid etter flyttingen rømte Capri, og paret måtte innse at de sannsynligvis aldri ville se henne igjen. Imidlertid fungerer verden på mystiske måter, og Capri var kanskje alltid bestemt til å vende hjem til familien sin, selv etter årevis borte fra dem.

«Som jeg forstår, skjønte ikke den som fant henne at hun var chippet og bestemte seg for å ta henne inn,» forklarer Erin. Tilsynelatende mistet menneskene som reddet Capri for alle disse årene siden hjemmet sitt på grunn av orkanen Ian i september 2022 og bestemte seg for å overgi henne til deres lokale dyreserviceavdeling. I en morsom skjebnevri var dyreservicesenteret der Capri bodde bare en to-minutters kjøretur unna restauranten som Erin og Adam eier, og de tre kunne endelig bli gjenforent.

For å høre Erins viktige tips angående tapte kjæledyr, se hele videoen fra Inside Edition: