Døende løve hadde null håp om å overleve – men så fant hun kjærligheten.

Kahn og Sheila tilhørte den samme eieren som pleide å leie dem for fotooppdrag og fester som mange av hans andre løveunger. Heldigvis ble de to løvene reddet av Texas’ In-Sync Exotics Wildlife Rescue and Education Center, men med måneders mellomrom.

6 år gamle Kahn var underernært og enden av halen hans ble tygget av, sannsynligvis på grunn av stress og kjedsomhet, men han var lett å behandle på grunn av sin vennlige karakter. Sheila, derimot, var døende.

15 måneder gamle Sheila var så svak at hun ikke engang kunne stå opp. Hun lå livløs og kastet opp hele tiden, men redningssenteret nektet å gi henne opp.

«I to uker måtte Vicky [redningssenterets grunnlegger] håndmate Sheila – rulle sammen kjøttboller og dytte dem ned i halsen hennes,» fortalte In-Syncs Angela Culver til Bored Panda. Sheila hadde også toksoplasmose, en sykdom som resulterer i tap av appetitt og sløvhet, men Vicky fortsatte å behandle henne og hun begynte å komme seg.

«Det tok litt tid å komme seg, men det gjorde de begge,» sa Culver om Sheila og Kahn. De to ble flyttet ved siden av hverandre og det var kjærlighet ved første blikk.
Etter 3 måneder med «dating», fikk de to majestetiske løvene «gifte seg» og har bodd i samme innhegning siden den gang. De er gale etter hverandre!

Og fyren som misbrukte dem? Han fikk inndratt førerkortet og har ikke lenger lov til å holde eksotiske dyr.

Loading...