Vent til du ser hvem som står bak disse museumsverdige og moderne kunstverkene.

De fleste kunstnere ville fortalt deg at de begynte å kjenne på kreativiteten allerede før de hadde lært seg å skrive navnet sitt, og det er akkurat dét 3 år gamle Kylan Dodd kommer til å fortelle sine fans en vakker dag.

Kylans pappa, Paul Dodd, er en kunstner selv, så du kan forestille deg hvor begeistret han ble da sønnen hans begynte å uttrykke sin kreativitet i en tidlig alder. Innen han var 2 år gammel, hadde han begynt å arrangere lekene sine omhyggelig etter farge, størrelse og form. Pappa fant fort ut at den lille karens hovedfokus var å oppnå en form for symmetri. Fra det punktet begynte barnets evne å stige.

Et år senere oppgraderte Kylan fra å fylle ark med tilfeldige malingstusj-flekker til å kreere mer sammensatte komposisjoner med et mer abstrakt bluss.
moderne-kunst-samarbeid (1)

Denne kreative lille fyren fyller familiehjemmet med nye kunstverk hver uke, og pappaen gjør alt for å støtte opp under denne egenskapen.
moderne-kunst-samarbeid (2)

Paul bestemte seg for å starte opp et samarbeidsprosjekt, da han så et snev av Picasso i Kylan sine tegninger.
moderne-kunst-samarbeid (3)

Og prosessen er ganske rett fram. Etter at Kylan tegner grunnlaget av hver komposisjon, fyller Paul inn farge og effekter digitalt etterpå.
moderne-kunst-samarbeid (4)

Dette er kunststykket som startet det hele.
moderne-kunst-samarbeid (5)

Paul elsker resultatene samarbeidet gir dem, men det han elsker enda mer, er å tilbringe kvalitetstid med sønnen sin.
moderne-kunst-samarbeid (6)

”Han er hele min verden,” uttrykker den stolte pappaen. ”Dette prosjektet er bare en forsterkelse av båndet mellom oss. Jeg lærte av egen erfaring at å sette seg ned og tegne med sine barn gjør dem så utrolig glade. De elsker å bare være sammen med deg i forent kreativitet.”
moderne-kunst-samarbeid (7)

Han merket også at å ha en mer barnslig tilnærming til kunst ofte er mye mer effektivt enn å komme til prosessen via enn mer tilsiktet vinkel. Å være ”i øyeblikket” betyr alt.
moderne-kunst-samarbeid (8)

”Skjønnheten i det hele er at barn ikke overtenker noe som helst,” skriver han. ”De bare elsker å lage ting for moro skyld, og så kaster de briljante kunstverk like kjapt som de skaper dem.”
moderne-kunst-samarbeid (9)

Via: Modern Enlightenment.

For fremtiden planlegger Paul og Kylan å fortsette med å skape disse kunstverkene sammen. Den lille kunstneren er en artist på mange områder, for han vil nemlig lage filmer også!

For å lære mer om den dynamiske duoen, sjekk ut Paul Dodds nettside, eller du kan følge ham på Facebook for å få jevnlige oppdateringer. Og husk å DEL med dine venner!