Etter 75 år som gifte, dør de i hverandres armer, med bare noen timers mellomrom.

Jeanette (96) og Alexander Toczko (95) var gift i 75 år. De kunne ikke leve uten hverandre, og deres siste ønske var å sovne inn sammen. Og slik ble det. Paret døde med bare noen timers mellomrom, i hverandres armer.

Jeanette (96) og Alexander Toczko (95) fra San Diego var barndomskjærester, og fant hverandre allerede da de var 8 år gamle. Kjærligheten fortsatte å blomstre, og i 1940 giftet de seg endelig.
gift

De levde et kjørlighetsfylt liv og fikk 5 barn sammen.
gift2

For noen uker siden, brakk Alexander hoften etter et fall. Han fikk ligge i en spesiell seng i sitt hjem, og ved sin side lå hans hustru, Jeanette. Men Alexander ble raskt verre, og Jeanette ble også syk.
gift3

Paret hadde tidligere sagt til sine barn at deres siste ønske var å få sovne inn sammen, i hverandres armer. Og det var det som skjedde. Det kjærlige paret døde med bare få timers mellomrom, i hverandres armer.
gift4

Via: Daily Mail.

Parets datter, Aimee Toczko-Cushhman, forteller til 10 News om øyeblikket der hun fortalte sin mor at hennes mann hadde gått bort.

– Jeg fortalte min mor at han var borte. Hun ga ham en klem og sa: «Se her, det var dette du ville. Du døde i mine armer og jeg elsker deg. Jeg elsker deg, vent på meg – jeg er straks der.»

Parets barn forteller at selv en sykesøster som hjalp Alex og Jeanette i hjemmet, sa at det var helt utrolig å se paret ta sine siste åndedrag sammen.