Vaskedamen ble sparket på grunn av COVID. Så får hun sitt livs overraskelse.

COVID-pandemien har vært tøff for mange mennesker, spesielt for de millioner som har mistet jobben og ikke har råd til leie. Rosa, en rengjøringskvinne i New York, mistet nylig jobben på grunn av COVID og måtte bo hjemme hos søsteren fordi hun ikke lenger hadde råd til et eget sted.

Til tross for at hun var permitert, gikk hun fremdeles på jobb for å rengjøre en bestemt bygning der hun har jobbet i 20 år. Men i stedet for å klage, har hun kommet på jobb med «et stort smil om munnen.»

Alle leietakerne i bygningen elsker henne, så leietakerne bestemte seg for å gi tilbake og ordnet en helt spesiell gave til henne.

Rosa ante ikke at hun var i ferd med å få utlevert nøklene til toppleiligheten.

Under dekke av å be henne om å hjelpe til med å rengjøre den nyrenoverte leiligheten for utstillingsvirksomhet, viser eiendomsmeglerne henne rundt i rommene. Men hun har ingen anelse om at hun er i ferd med å bli tilbudt leie, for DENNE leiligheten, gratis i to hele år!

Se hennes reaksjon i den hjertevarmende videoen nedenfor.

Mange seere lurte på om gaven inkluderer alt av tjenester, men har konkludert med at den gjør det. En av mennene i videoen sier at Rosas velgjører har «tatt vare på alt for deg, alt du trenger å gjøre er å signere.»

Dette er en så fin, sjenerøs gave som utvilsomt vil hjelpe Rosa og hennes familie å komme seg på beina igjen.

DEL gjerne denne godheten med dine venner på Facebook – gudene vet vi trenger mer av dette i våre tider.