Gutt for stående applaus når han kommer tilbake etter vellykket cellegiftbehandling

En gutt fra den amerikanske delstaten Ohio fikk stående applaus fra klassekameratene etter at de fikk vite at han hadde beseiret kreften.

6 år gamle John Oliver, forkortet JO, kjempet mot leukemi i tre år. For en stund siden gjennomgikk han sin siste cellegiftbehandling.

Da han kom tilbake til St. Helen katolske skole ble han møtt av klassekameratene og lærerne. Der han kom gående i gangen, fikk han stående applaus.

– Det var vanskelig og vi savnet ham, men klassen ble så glad da han kom tilbake, sier rektor Patrick Gannon.


JO var bare tre år gammel da han fikk diagnosen akutt lymfatisk leukemi. Han tilbrakte 18 dager på sykehus og måtte gjennom tre år med cellegiftbehandling.

– Han hadde portkateter i brystet, så han kunne ikke anstrenge seg på tre år. Så det var vanskelig for ham å ikke drive med fysiske aktiviteter og sånt, sier faren til lokalnyhetssiden.

– Foreldrene hans fortalte meg at kampen hans mot leukemi gjorde at han ikke fikk anledning til å gjøre mange ting, men nå får han endelig sjansen, sier rektoren.

– Du vil at barnet ditt skal utvikle seg, ha det gøy, leke ute og skitne seg til. Vi hadde ham i en boble, så vi er glade nå. Vi gleder oss til å få tilbake den lille gutten vår, sier mamma Megan.

Dette er rett og slett fantastiske nyheter! Vi ønsker lille JO masse styrke og håper at han får leke så mye han vil med vennene sine hver dag!