Mor ser sønnen sitte med hodet bøyd – når hun innser den gripende grunnen må vi tørke tårer.


Hvis det er én ting som vil berøre en mors hjerte, er det å se barnet hennes be på eget initiativ. Å vite at ens barn tar initiativ til å gjøre noe så dyptgående – bedre blir det ikke.

Det var det som skjedde med denne mammaen, men da hun oppdaget grunnen til at sønnen ba, rørte det hennes hjerte enda mer.

Enten man er religiøs eller ikke, kan man nok være enige om at å se barnet gå så dypt til verks for at et ønske skal gå i oppfyllelse – er gripende. Spesielt når du får vite hva dette gjelder:

Slåss mot COVID-19

For en ung gutt ved navn Owen fra Atlanta i Georgia, USA, innså moren nemlig at han ba for sin COVID-smittede bestefar.

Som du vet har coronaviruset snudd opp-ned på mange menneskers liv. Det har kostet enkeltpersoners jobb, hjem og i noen tilfeller elskede familiemedlemmer og venner. I lille Owens tilfelle, hadde flere familiemedlemmer blitt smittet.

Savnet bestefaren sin

Selv for en så ung gutt gjorde det ham trist at han ikke kunne besøke folk. Det var spesielt vanskelig at han ikke kunne se bestefaren sin som hadde vært på sykehuset i over en måned. De to var nærme så dette plaget gutten veldig.

Alle ble syke

I denne guttens familie hadde tante, onkel, fetter, bestemor og bestefar alle blitt syke. Da fant de ut at det var COVID-19. Selv om de alle opplevde forskjellige symptomer, beviste testen deres verste mareritt.

Små symptomer

Heldigvis, av alle de som hadde blitt syke, hadde de fleste bare mindre symptomer på coronavirus. Men med bestefaren til Owen var det annerledes. I stedet for å komme hjem som de andre, måtte han bli igjen.

Sakte forbedring

Som en eldre mann var bestefaren til Owen ikke bare på sykehuset, men for det meste av oppholdet var han i koma. Den lille gutten forsto ikke alt som foregikk, men han visste at hans favorittperson i verden var veldig syk.

En bemerkelsesverdig oppdagelse

En dag så Brandee, mamma til den lille gutten, at han satt i bakgården. På et glassbord hadde han leketøysbilene stablet høyt. Der så hun at han satt, helt alene med bøyd hode og foldede hender – i det som åpenbart var en bønn.

Fanget øyeblikket

Owens handlinger var så søte at moren raskt tok et bilde. Her ba dette lille barnet oppriktig om at “Opa” skulle bli frisk. Hun delte det deretter på Facebook-siden sammen med en melding som sa: «Hvis jeg spør, vær så snill å si litt ekstra for barnebarna. Alt de vet er at Opa er veldig syk, og de savner ham veldig.»

Responsen var utrolig

Folk fra fjern og nær postet at de tenkte på og ba for denne mannen. Brandee fortsatte å tilby oppdateringer og snart kunne hun meddele at Opa var mer våken og snart ville være fri fra ventilatoren.

Selv om Opa fortsatt er på bedringens vei, blir han bedre for hver dag. Familien lo til og med fordi når en sykepleier rørte ved føttene, virket det som om det kilte ham. Med bønner fra Owen og mange andre vil denne bestefaren være hjemme på kort tid.

Mens COVID-19 fremdeles er et problem, er det positive historier som dette som gir alle håp. Vi står i dette sammen. Hold deg sterk.

Vennligst DEL dette med venner og familie.

Loading...