Slik klarte en liten gnager å lagre 70 kg med mat i mannens bil… på bare 4 dager.

Det er ingen tvil om at ekorn er noen av de mest flittige dyrene i naturen. De er kjent for å planlegge og lagre mat for å overleve vanskelige tider, men hva gjør de når de ikke har noen lagerplass? Vel, de finner en løsning, akkurat som det smarte ekornet som fant seg en noe uvanlig oppbevaringsplass – en bil!

En dag i North Dakota hadde Bill Fischer parkert bilen sin, en Chevrolet Avalanche, i bare fire dager. Men da han kom tilbake til bilen, oppdaget han at den var full av valnøtter! Hver krok i motorrommet var full av nøtter, og det var til og med fem bøtter fylt til randen med de deilige nøttene.

Det var åpenbart at et oppfinnsomt ekorn hadde funnet bilen som en perfekt lagringsplass for sin mat. Bill måtte ta av skjermene for å få ut alle nøttene, men til tross for hans innsats klarte han ikke å fjerne dem alle. Noen nøtter rullet fortsatt rundt i bilrammen.

Men det som virkelig overrasket Bill, var mengden av valnøtter han fant i bilen. Totalt hadde ekornet samlet og lagret nesten 70 kilo med valnøtter! Det var et imponerende stykke arbeid for en liten gnager på bare fire dager.

Vi kan ikke annet enn å beundre det smarte ekornet som fant en uvanlig måte å lagre maten sin på. Kanskje vi alle kan lære noe av ekornets arbeidsmoral, oppfinnsomhet og evne til å finne løsninger når det trengs.