Denne hunden tok imot juling for at kvinne skulle komme seg ut av huset.

Hva gjør du når du ser DIN mamma blir slått nesten halvt i hjel med en hammer? Vel, denne grand danois-hunden på 50 kg bestemte seg for å ligge på toppen av sin mor og beskytte henne ved å ta de fleste slagene fra sin overgriper.

Som et resultat av hendelsen pådro han seg mange beinbrudd, blant annet et hoftebrudd og to ribbeinsbrudd som følge av hans heroiske gjerning. Grand danoisen, som heter J Matthew, ble dratt ut i gaten med tvang, noe som ga den unge kvinnen nok tid til å komme unna. Hun gikk til nærmeste politistasjon og de ordnet for at hun kunne søke ly på Rose Brooks Center. På grunn av kvinnens kritiske situasjon, åpnet senteret dørene for sitt aller første mishandlede dyr.

Monstre vil vinne når det ikke er noen helter. J Matthew sørget for at han ikke gjorde det, og på grunn av vår heroiske grand danois har Rose Brooks Center beskyttet 36 flere familiehunder – og i 2012 åpnet de sitt første senter for voldsutsatte hunder. Dét syntes vi fortjente en deling på Facebook. For en helt.