Hunden Mollie tar farvel med sin døende eier – da oppdager hun det utenkelige.

Eieren ligger i koma og sykehuset gjør et unntak slik at hunden hans kan komme og si sitt siste farvel. Ved nærmere ettersyn innser hun det ufattelige.

Mollie har alltid vært lojal til sin menneskelige eier, 33 år gamle Ryan Jessen fra California. En dag fikk han plutselig kraftig hodepine. Han trodde først at det måtte være migrene – men det viste seg å være noe mye verre; hjerneblødning, og han havnet i koma som han aldri kom til å våkne av.

Da dette ble klart, tok familien med seg Mollie til sengen for å si farvel. Ryans søster, Michelle, beskrev på Facebook hva som skjedde videre:

Sykehuset gjorde det søteste for oss og tillot oss å ta med meg brors hund for å «si farvel», slik at hun skulle vite hvorfor hennes menneske aldri kom hjem. Hvis du kjente broren min, vet du at han elsket virkelig den søte hunden sin.

Det er aldri lett å ta et siste farvel med en du er glad i, selv om Rideout Memorial Hospital i Marysville i California, var snille nok til å la hunden Mollie ta farvel med eieren hennes, Ryan Jessen, 30. november.

Jessen døde samme dag av en ventrikkel-hjerneblødning i en alder av 33, sa Michelle på Facebook.


Selv om videoen sannsynligvis var ment for deres nærmeste venner og familie, har den berørt hjerter til mennesker over hele verden. Familien sier at de har blitt «oppriktig rørt og er ydmyke» av den vennligheten og støtten de har fått fra så mange mennesker.

Michelle sørget for å forsikre alle om at Mollie blir godt ivaretatt.

– Ikke bekymre dere for hunden, vi beholder henne. Hun er en del av familien, betrygger hun.

Våre tanker går til familien i deres tid av sorg.

Her er familiens video av det emosjonelle øyeblikket – sett over 21 millioner ganger. Nok en gang slår vi fast at hunden virkelig er menneskets beste venn. Man blir helt tårevåt når man ser i videoen hvordan hunden forstår at matfar ikke kommer hjem igjen.