Hundemor fant ikke ly for valpene sine i snøen. Da tok hun saken i egne labber.

Mens is og snø la seg som et pledd i Minnesota, søkte en herreløs hund et sted som var trygg for å skjule sine seks valper.

Den modige mammaen hadde sluttet å produsere melk, og hennes 3 uker gamle babyer var så sultne og kalde. Da hun ikke kunne finne ly, gravde hunden et hi i snøen og pakket kroppen sin rundt valpene sine, og gjorde det beste hun kunne for å beskytte sin lille familie mens hun prøvde å overleve selv.

hund valper1

En bekymret familie oppdaget hunden og valpene hennes i et skogsområde ved en innsjø og kjørte dem til Red Lake Rosies redningmottak.

Ansatte ved krisesenteret kunne ikke tro mammaens fantastiske historie – de ga henne navnet Snowbelle. «Vi aner ikke hvordan Snowbelle og valpene hennes overlevde,» skrev de på Facebook.

valpene jey

Og det tok ikke lang tid å sykepleie de frysende hundene tilbake til helsa: «Etter noen dager med varmt husly og god mat, begynte Snowbelle å produsere mye melk til babyene sine,» skrev de.

hundemamma

Kilde.

For en fantastisk historie! La oss bare håpe at Snowbelle og hennes 6 valper blir adoptert snarest og finner seg et nytt, godt hjem.

Del gjerne med dine venner!