Tispa hadde vært savnet i 2 år. Men se reaksjonen når hun lukter på sin eier igjen.

Pakita, ei tispe som levde på gata i Argentina, ble reddet og fikk seg et fast og trygt tilholdssted hos dyrevernsorganisasjonen El Arca Animal.

Til tross for at hun ble tatt godt vare på, var hun fortsatt sterkt preget av fortidens nådeløse råskap – der det var «hver hund for seg selv»-mentaliteten som rådet. I tillegg måtte hun se på at de andre hundene rundt henne ble adoptert en etter en, mens Pakita ble værende hos organisasjonen, gang etter gang, i hele to år.

En ansatt ved organisasjonen publiserte et bilde av Pakita på Facebook i håp om å finne et nytt hjem til henne. Til vedkommendes overraskelse kontaktet en kvinne dem og sa at hunden tilhørte sønnen hennes, Ariel. Han hadde lett desperat etter hunden sin i to år.

Neste dag kom Ariel for å se om det faktisk var hans elskede hund. Øyeblikket han møtte Pakita var så sterkt at du bare må se det med egne øyne:


Pakita var først forsiktig idet hun snuste seg opp på mannen. Så, plutselig kunne hun erkjenne at det var den riktige lukten, som hun hadde savnet så lenge. I dét øyeblikket var det ikke lenger tvil…
gjenforent med hund 2
Hun begynte å hoppe rundt som en besatt, mens halen gikk i ett… Pakita bruste over av glede over den ubeskrivelige følelsen av å ha blitt gjenforent med sin elskede eier, på utrolig vis, etter ufattelige to års adskillelse.

Med tanke på at et år er 7 hundeår, snakker vi hele 14 år for stakkars Pakita!


Ariel beskrev øyeblikket som «spektakulært» og sa at ingen ord kunne beskrive følelsen av å ha hunden sin tilbake igjen. Denne utrolige gjenforeningen viser hvor sterk båndet mellom en hund og eier kan være, og hvor mye glede en liten handling som å dele et bilde på Facebook kan bringe.

Del DENNE lykkelige gjenforeningen på Facebook – for du vet aldri hvem som kan trenge en oppmuntring om at slike mirakler skjer – en påminnelse om å aldri gi opp håpet og de vi elsker… For ikke å snakke om alle dine venner som garantert vil sette pris på en ekte solskinnshistorie som dette, innimellom det media vanligvis har å by på i dag.