Denne GIGANTISKE ulvehunden ble satt ut alene, forlatt for å dø – men så skjer det noe FANTASTISK.

Ulver kan både være skremmende og fascinerende på samme tid, særlig med deres ville utseende. De er majestetiske og mektige vesener som er en viktig del av dyreriket. Denne ulvehunden er noe av det største vi har sett. Dette er Yukis historie.

Ulvehunden Yuki ble forlatt av eieren sin, som forlot ham alene og utsatt i stedet for å ta noe mer vare på ham og holde han trygg.

Men plutselig kom redningen. Frivillighetsgruppen Shy Wolf Sanctuary hentet den store ulvehunden og bragte han i trygghet.

Det ble Yukis nye mulighet til et bedre liv.

– Vi reddet han fra et mislykket forhold. Noen kjøpte han av en oppdretter, men innså i ettertid at han var for mye å håndtere for dem. De valgte derfor å dumpe han, bare åtte måneder gammel. Vi gav han et hjem og han har vært hos oss siden vi fant ham, sier Brittany Allen i Shy Wolf Sanctuary til amerikanske Bored Panda. Der fortelles det også at Yuri har DNA av ulv, sibirsk husky og tysk schäfer.

Og de som står han ekstra nær er kvinnene i frivillighetsgruppen. Han er visstnok litt av en kvinnebedårer:

– Yuki elsker kvinner og å vise seg frem for besøkende. Han elsker å tøffe seg, sier Judy i Shy Wolf Sanctuary til Bored Panda, før hun fortsetter:

– Yuki er et av de dyrene som sier klart ifra om han liker deg, eller ikke. Han har kun en liten gruppe med kvinner som han tillater å få være med i gruppen hans.

For en fantastisk historie. Og way to go, Yuki! Alle dyr fortjener en sjanse til sann lykke. Trykk på DELE-knappen om du ble  inspirert av denne historien!