Familien finner et speil på soverommet. Hva som skjuler seg på baksiden? De ble SJOKKERT.

28. mai 2014 døde en 13 år gammel jente som het Athena Orchard av benkreft. Hun etterlot seg en knust familie bestående av mor, far og ni søsken. Da Athenas foreldre, Dean og Caroline, fikk i oppdrag å gå gjennom sin elskede datters eiendeler, forventet de aldri å gjøre en slik en forbløffende oppdagelse.

Noen dager etter Athenas bortgang, flyttet Dean og Caroline et stort speil stående mot veggen på soverommet hennes. Det var da de la merke til noe på baksiden av speilet – og da de skjønte hva Athena hadde gjort i all hemmelighet, ble de fullstendig lamslått.

Den 12 år gamle kreftpasienten Athena etterlot seg en beskjed på baksiden av sitt speil, som familien vil verne om for alltid.
athena1
Familien hennes fant beskjeden noen dager etter at Athena tapte kampen mot den dødelige sykdommen den 28. mai.
athena2

«Hun nevnte det aldri, men det er en typisk ting hun ville gjort», sa han.

athena 1

Budskapet hennes var klar; gjør det meste ut av hver dag.

Her er teksten hennes, oversatt:

Lykke avhenger av oss selv. Kanskje det ikke handler om den lykkelige slutten, kanskje det handler om historien.

Hensikten med livet er et liv med hensikt. Forskjellen mellom ordinært og ekstraordinært er det lille ekstra. Lykken er en retning, ikke et mål. Takk for at du eksisterer. Vær lykkelig, vær fri, tro, for evig ung. Du vet navnet mitt, men ikke min historie. Du har hørt hva jeg har gjort, men ikke hva jeg har vært gjennom.

Kjærlighet er som glass, ser så nydelig ut, men det er lett å knuse. Kjærlighet er sjeldent, livet er merkelig, ingenting varer og folk forandrer seg. Hver dag er spesiell, så gjør det meste ut av de. Du kan få et dødelig sykdom i morgen, så gjør det meste ut av hver dag. Livet er bare dårlig hvis du gjør det dårlig.

Hvis noen elsker deg så vil de ikke la deg gli unna, uansett hvor vanskelig situasjonen er. Husk at livet er fullt av oppturer og nedturer, uten nedturene betyr ikke oppturene noe.

Kjærlighet handler ikke om hvem du kan se for deg å tilbringe din fremtid med, den handler om hvem du ikke kan se for deg å tilbringe livet uten.

Aldri gi opp på noe du ikke kan gå en dag uten å tenke på. Jeg ønsker å være den jenta som gjør de dårlige dagene bedre, og den som gjør at du sier: «Livet mitt har forandret seg siden jeg møtte henne!»

Kjærlighet handler ikke om hvor mye du sier «jeg elsker deg» – det handler om hvor mye du kan vise at det er sant.

Kjærlighet er som vinden. Du kan du føle den, men du kan ikke se den. Jeg venter på å bli forelsket i noen jeg kan åpne mitt hjerte til. Kjærlighet handler ikke om hvem du ser for deg at du kan tilbringe fremtiden din med, det handler om hvem du ikke kan forestille deg å noen gang leve uten.

Livet er et spill for alle, men kjærlighet er premien. Bare jeg kan dømme meg.

Noen ganger gjør kjærlighet vondt. Nå kjemper jeg selv. Baby, jeg kan føle din smerte. Drømmer er min virkelighet. Det gjør vondt, men det er greit, jeg er vant til det.

Ikke vær rask til å dømme meg, du ser bare det jeg velger å vise deg. Du vet ikke sannheten. Jeg vil bare ha det gøy og være glad uten å bli dømt.

Dette er mitt liv, ikke ditt, ikke bry deg om hva jeg gjør. Folk skal hate deg, rangere deg, knekke deg, men hvor sterk du er, det er det som gjør deg til deg.

Det er ingen grunn til å gråte fordi jeg vet at du vil være ved min side.

Via Metro.

Caroline og Dean bestemte seg for å dele sin datters budskap med verden, og vise hvor modig og dristig hun virkelig var. Når familien leser hennes vakre ord, er det som om hun er der sammen med dem.

Jeg kan ikke forestille meg hvordan det må ha føltes for Caroline og Dean å oppdage Athenas hemmelige budskap. For en vakker, bittersøt og fantastisk historie. Del den med dine venner på Facebook.