Gris kastes ned fra helikopter i millionærs basseng – bare for en forferdelig grusom spøk.

NB. Vi advarer følsomme lesere mot voldsomt innhold.

I dette tilfellet er det en video som er spredt på sosiale medier – og som fremprovoserer sinne blant dyrevenner over hele verden. Klippet er filmet i Uruguay i Sør-Amerika og viser et helikopter høyt oppe i luften. Plutselig blir en uskyldig gris kastet rett ned fra stor høyde – og lander i et basseng.

gris1

Det var i byen Punta del Este i Uruguay, at klippet ble filmet. Det ser ut til at handlingen var en «vits» – men hvordan noen kan se noe morsomt i dette, overgår min forståelse.

Plutselig blir en uskyldig gris kastet rett ned fra helikopteret.

Mannen som bor i villaen ved bassenget heter Federico Alvarez Castillo (60). Han er forretningsmann og ble veldig sjokkert over «vitsen». Plutselig flyr en gris i høy hastighet rett ned i bassenget hans.

gris2

Han har uttalt seg og sagt at noen droppet dyret i bassenget hans. Først trodde mange at han selv hadde noe med saken å gjøre, men nå har han selv valgt å gå frem for å fortelle at han fordømmer hele opptrinnet. Forretningsmannen skal ikke ha hatt noe med griseslippet å gjøre og ble derfor sjokkert over hendelsen.

«Når det gjelder videoen som sirkulerer på sosiale nettverk, vil jeg fordømme dette hærverket da min familie og jeg var ofre, og for å gjøre det klart, da hendelsen skjedde, var vi inne i huset vårt og hørte en høy lyd i hagen,» skriver han på Instagram ifølge Daily Mail.

gris3

Han fortsetter:

«Da vi gikk ut for å se hva det var, så vi denne handlingen som gjorde oss veldig opprørte som en veldig, veldig syk vits. Av den grunn fordømmer vi denne typen handlinger, og vi jobber for å avklare hva som skjedde så snart som mulig.»

Hva som skjedde med dyret vet vi ikke. Noen kilder sier at grisen kan ha vært død allerede da den ble løslatt fra helikopteret. Uansett er dette en forferdelig oppførsel som må fordømmes!

Vi blir kvalme – men vi velger likevel å skrive om dette av følgende grunn: Vi må gjøre folk oppmerksom på det grusomme som skjer mot dyr rundt om i verden. Kun ved å dele dette kan vi gjøre noe med galskapen og få en stopper for dyreplageriet.

For dyrenes skyld.