I møte med ondskapen ble denne 6 år gamle gutten en engel. Men han betalte den ultimate prisen for det.

Jesse Lewis er en 6 år gammel gutt du aldri vil glemme. Han var en elev da Sandy Hook-skolemassakren inntraff i desember 2012, som etterlot 26 mennesker døde, de fleste barn. Dessverre var Jesse en av disse elevene.

Men det han gjorde i øyeblikkene før hans død vil for alltid sementere ham i historien som en helt blant helter.

Adam Lanzas pistol satt seg fast etter at han tok seg inn i Jesse Lewis’ klasserom på Sandy Hook Elementary School og drepte læreren Victoria Soto. Jesse så i et øyeblikk at han hadde en mulighet.
jesse1
Han ropte til sine klassekamerater, som lå sammenkrøpet i hjørnet og holdt hverandre i hendene. Seks barn flyktet klasserommet og kom seg til sikkerhet.
jesse2
– Han ropte «Løp!» Adam ladet på nytt og skjøt ham i hodet, sa hans mor Scarlett Lewis (bildet under), som fikk vite detaljer om hendelsene i klasserommet fra etterforskerne.
School Shooting Victims Mother
– Da jeg hørte at han brukte sine siste sekunder på jorden til å prøve å redde sine venner, ble jeg ikke overrasket, sa hun. – Jeg er så utrolig stolt av ham!
jesse4
Takket være Jesse vil seks andre gutter og jenter vokse opp og bli gamle og aldri glemme klassekameraten som ga dem et fullt liv.
jesse5
Ingen av oss vil noensinne glemme deg, Jesse. Takk.
jesse6

Jesse har en stiftelse etablert av sin mor. Oppdraget er å velge kjærlighet fremfor sinne. Du finner den på Jesse Lewis Choose Love Foundation.

Kilde.

Del Jesses siste handling av tapperhet med andre, og ikke la hans heltemot gå ubemerket hen.

Loading...