Mannen skal leve ut sine siste år på hotell i stedet for sykehjem – grunnen er genial

pensjonistpar

Å flytte inn på gamlehjem er kanskje ikke den mest lystbetonte fremtidsdrømmen for de fleste av oss. Noen går faktisk så langt å lage sine helt egne planer. Som dette paret.

Terry Robinson kunne ikke se for seg en tilværelse på gamlehjem på sine siste dager med sin kone. Han begynte derfor å se på andre muligheter, og fant til slutt en løsning som han delte på Facebook. Idéen hans har nå tatt av, med hundretusenvis av delinger og likes.

Dette er planen til Terry Robinson og kona:

«Blir ikke noe gamlehjem på oss, vi sjekker heller inn på Holiday Inn!

Gjennomsnittsprisen på gamlehjem er 188 dollar pr. døgn, men det finnes billigere og mer komfortable måter å tilbringe alderdommen på.

Jeg har allerede sjekket ut prisene på Holiday Inn. For langtidsopphold for pensjonister koster det 59,23 dollar pr natt. Frokost er inkludert, og noen av hotellene har happy hour på ettermiddagene. Det betyr at vi har 128,77 dollar til overs som vi kan bruke på lunsj, middag, vask av rommet og leie av filmer på TV.

Samtidig har man tilgang på spa, svømmebasseng, treningsrom, vaske og tørkemaskin, osv. De fleste tilbyr gratis tannkrem, barberblader, sjampo og såpe. For 5 dollar i tips blir du også behandlet som en kunde, ikke en pasient. Rett foran hotellet er det busstopp hvor alle pensjonister får reise gratis.

Det vil ta måneder å få en plass på et gamlehjem, på Holiday Inn får man plass på dagen.»

Terry understreker at man kan få litt forandring ved å bytte hotell.

«Man trenger ikke bli fast på en plass for resten av livet. Man kan flytte fra hotell til hotell, selv mellom byer om man ønsker.»

Å håndtere praktiske ting på rommet er han ikke videre bekymret over.

«Blir TV-en ødelagt? Trenger lyspærene å skiftes? Trenger man å bytte madrassen? Ingen problem… De fikser alt og beklager for bryderiet.

The Inn har også nattevakter og stuepiker som vil se til at du har det bra. 

Så når jeg når den gyldne alder, vil jeg gjøre det med et smil om munnen.»

Over hundre tusen mennesker har delt og likt planen til Terry. Del den gjerne med dine venner du også, hvis du likte den!