Løshund som jager etter kvinne på stranden viser seg å være en skatt i forkledning

Denne løshunden tilbrakte en sommer med å jage folk og løpe bak bilene til alle hun møtte på stranden. Hun tigget om noe som alle ignorerte, helt til hun en dag møtte en kvinne som så inn i sjelen hennes.

Da hunderedningskvinnen Valia Orfanidou ferierte med hundene sine i hjembyen rundt 160 km. utenfor Athen, gikk hun tur med hundene sine ved sjøen hver ettermiddag. En ettermiddag da de var ute, kom en løshund bort til henne og logret med halen.

– Hun hadde sett oss på avstand, og siden hun så desperat ut etter selskap, ble hun med oss ​​fire og prøvde å passe inn, sa Valia.


– Når du er en dyreelsker som bor i Hellas, blir du rett og slett vant til ensomme løse hunder som vandrer rundt overalt, og du velger å redde de som ikke klarer seg på gata; de syke, utmagrede eller sårede, de nyfødte, og de gravide hunnene.

– Løse hunder finnes sannsynligvis i millioner i Hellas, og gitt det faktum at mentaliteten her ikke vil endre seg med det første, vil det komme flere millioner i løpet av de neste årene, forklarer Valia.

Vanligvis jobber hun frivillig for ulike redningsorganisasjoner og krisesentre i Hellas.

– Å være på ferie her på landet er ikke lett – enten må du lukke øynene eller komme hjem med et dusin redningshunder.


Men Blue, som Valia kalte henne, var ikke i direkte nød. Hunden var rundt 7 måneder gammel og frisk, noe som gjorde at hun normalt ikke skulle prioriteres. Men noe med den vennlige hunden skrek etter Valia.

– Hun var desperat etter menneskelig selskap og etter en familie der hun ville føle at hun hørte hjemme, forklarte Valia videre.

Valia kunne ikke sove på to dager, og prøvde å finne en måte hun kunne ta med Blue fra den stranden. Det var da hun tok en skjebnesvanger beslutning om å redde Blue. Den avgjørelsen skulle vise seg å være en fantastisk en, ettersom den vennlige herreløse hunden nå er på vei til å bli en terapihund i Holland!

Når hun tenker tilbake på Blue og hvordan hun møtte henne på stranden, lurer Valia på om «kanskje hun ikke ba om hjelp, kanskje hun tilbød det, til folk som ikke hadde noen anelse om hvilken skatt de holdt seg unna hver dag.»

Se Blues rørende historie i videoen nedenfor og DEL den med vennene dine.


Loading...