Hund ble adoptert, men han nektet å etterlate sin utvalgte. Hvordan han reddet henne? UTROLIG.

Selv om han fant et kjærlig hjem, gikk en lojal hund ved navn Ben 16 km. i iskulden for å være sammen med sin eneste sanne kjærlighet… en hund som heter Jade. Kjærlighetshistorien mellom Ben og Jade er fantastisk og ulik noen jeg har hørt før!

De to løse hundene møttes og ble forelsket i gatene et sted kalt Terre Heute i Indiana. Ben, en 4,5 år gammel blandingsrase og Jade, en 1 år gammel schæferblanding, var godt kjent i lokalsamfunnet. Barmhjertige samaritaner sørget for at paret hadde mat. Men da Jade ble gravid i fjor sommer, fanget Terre Haute Humane Society dem og brakte dem til krisesenteret.

Ben på toppen og Jade nederst. (Terre Haute Humane Society)

Det bundne paret ble holdt sammen, og da Jade fikk valpene sine, ble hun satt i fosterhjem til valpene kunne adopteres ut. Den nye moren og faren ble gjenforent på krisesenteret til to personer ved navn Courtney og Jason Lawler bestemte seg for at de ville adoptere Ben.

Nektet å gi slipp

De hadde Ben i omtrent tre uker før han stakk av for å finne sin elskede Jade. Han vandret 16 kilometer gjennom iskaldt til han fant veien tilbake til Jade ved krisesenteret en dag senere.

Selv om Ben tydeligvis ønsket å gjenforenes med Jade, visste han også at krisesenterarbeiderne ønsket å fange ham og brukte Jade for å lokke ham ut, forklarte Kali Skinner ved Terre Haute Humane Society.

Ved en anledning fikk Ben øye på Jade på den andre siden av et gjerde og løp bort til henne og kysset henne gjennom gjerdet.

Etter noen flere forsøk klarte krisesenterpersonalet å fange den unnvikende Ben og gjenforene ham med Jade. Da det bundne paret så hverandre, ble de fra seg av glede.

«Lykkelig i alle sine dager…»

Da Courtney og Jason fikk vite hva Ben hadde gjort, visste de at Jade også måtte bli en del av familien deres. Courtney sa: «Han ville fortsette å komme seg løs og stikke av hvis vi tok ham og ikke henne.» De to hundene har det bra i sitt nye hjem.

Debbie Floyd, president for Humane Societys styre sa at de to hundene ønsket å være sammen. «Det har ikke vært mye menneskelig kjærlighet i livene deres,» sa hun. «De fant kjærlighet med hverandre og dét er det som gjør dem lykkelige… Forhåpentligvis vil de leve lykkelig i alle sine dager.»

Jeg er så glad for at Ben og Jade fikk en lykkelig slutt!

↓ DEL for å lyse opp dagen til vennene dine ↓

Loading...