Eierne hennes etterlot henne fastlenket til huset. Se hva som skjedde da et nyhetsteam dukket opp…

Vann-nivået i Brazos River i Texas steg til rekordhøye nivåer og tusenvis av mennesker måtte evakuere så fort som mulig. De måtte bare ta med seg sine mest verdifulle eiendeler og ble tvunget til å forlate sine hjem i all hast. Men i de hjerteskjærende opptakene under, så det ikke ut til at livet til en hund var på listen over eiendeler verdt å redde.

Selv om vi ikke kan være sikre på hva som foregikk i denne husholdningen, er én ting helt klart: Denne vakre hunden ble gjenlenket til huset idet flomvannet fortsatte å presse seg nærmere og nærmere. Fanget i gjørmete vann, falt håpet for denne jenta stadig dypere for hver stigende centimeter.

Men heldigvis, i dypet av fortvilelse fant denne hunden sikkerhet. Et lokalt nyhetsteam for NBC12 gjorde en sak om den historiske flommen da de tilfeldigvis kom over denne hjelpeløs hunden, og i stedet for å filme nyhetene ble de nyhetene. I en uselvisk handling og uten å nøle, hoppet to besetningsmedlemmer ut i det potensielt farlige farvannet, løsnet hunden, og førte henne inn i båten. Søkk våt og voldsomt kalde, tok de henne med til Houston Humane Society hvor de raskt satte i gang med å behandle henne for eventuelle lidelser som følge av ildprøven.

Takk og lov at dette nyhetsteamet fant henne i tide. Veterinæren sier at hun ville vært død hadde de ikke reddet henne, og forhåpentligvis kan hun nå finne et fosterhjem som vil sette henne på toppen av listen over «viktige ting å redde!»

Vennligst del denne rørende dyreredningshistorien hvis du ville ha reddet din hund!

Loading...