Far omkommer i bilulykke, men sønnen våkner til live igjen. Det han har å fortelle er helt utrolig.

På bare et øyeblikk kan hele livet endres. Dette er noe Julie Kemp vet. Fra det ene øyeblikket til det andre, hadde hele livet hennes kollapset.

Det var sommeren 1997 da Julie, hennes ektemann Andy og deres sønn Landon var på vei hjem fra kirken. De var glade og hadde ikke den svakeste ideen om at en tragedie hvilte rundt hjørnet.

En ambulanse skulle tilbake til stasjonen da den plutselig kjørte rett inn i familiebilen. Andy dør umiddelbart, og sønnen Landon og Julie påførte seg alvorlige skader. Situasjonen var kritisk, spesielt for sønnen. Han hadde pådratt seg så omfattende skader at de mistet han på vei til operasjonssalen. Dette skriver CBN.

Legene ved Carolinas Medical Center i North Carolina brakte ham tilbake igjen, men fortalte moren at sønnen trolig ikke ville overleve. Men etter to uker i koma, våknet Landon på mirakuløst vis. De var sjokkert da de oppdaget at han ikke hadde spor av hjerneskader.

Julie var overlykkelig for å få sønnen tilbake, men gruet seg til å måtte fortelle Landon at hans far var gått bort. Hun spurte først Landon om han visste hvor hans far var. Svaret til Landon rystet moren.

«Jeg så ham i himmelen.»

Og på uforklarlig vis begynte Landon å beskrive Julies to andre barn, som hun hadde mistet i spontanabort flere år før Landon ble født. Julie og hennes ektemann hadde aldri fortalt han om dem. Hvordan i all verden kunne han vite?

Vi er virkig målløse! Noen ganger skjer det uforklarlige ting i livet, som det viser seg. Hva synes du om denne historien? Dette er ikke noe man bare finne på..? Vi hører gjerne fra deg i kommentarfeltet på Facebook!

Se klippet under og del gjerne historien med vennene dine på Facebook hvis du også tror at engler finnes.

Loading...