Eldre mann blir frastjålet sin gressklipper – men da gjør en ukjent person noe UTROLIG.

Da Gordon Blakeslee innså at gressklipperen hans var stjålet, ville han ikke ha en ny gressklipper eller penger til å kjøpe en ny. Han ønsket å få tilbake den gamle klipperen sin.

WBNG rapporterer at Gordon (85) valgte å bo sammen med familiemedlemmer mens det var nedstengning av samfunnet grunnet COVID-19. Men i løpet av de månedene han var borte fra hjemmet, skal hans røde gressklipper ha blitt stjålet.

Den gamle mannen var fast bestemt på å finne sin røde gressklipper. Han laget et skilt og plasserte det i hagen sin slik at alle kunne se.

Gi gressklipperen min tilbake. Jeg er 85. Jeg kan ikke presse.

Candace, Gordons svigerdatter, delte bildet av Gordon med skiltet på Facebook i håp om at noen i nærheten så eller hørte noe. Men de hørte ingenting fra noen…

– Jeg vil bare ha henne tilbake, sier Gordon.

Gordon ønsket absolutt ikke en GoFundMe-kampanje eller en ny gressklipper. Men etter at historien hans nådde de lokale overskriftene, kunne en sjenerøs giver ikke lene seg tilbake og gjøre ingenting.

Snart hadde svigerdatter Candace gode nyheter! En anonym giver hadde kjøpt Gordon en helt ny gressklipper. Nøyaktig den samme modellen som den gamle!

Broome Country Sheriff leverte gressklipperen til Gordons hjem. Gordon er ekstremt takknemlig for den eksepsjonelt vennlige gesten.

Candace skrev på Facebook at de var «utrolig takknemlige for så mange menneskers kjærlighet, raushet og medfølelse. Wow … det er enormt.»

Det er veldig ufint å plyndre en 85 år gammel mann, men det er fantastisk å se noen la hjertet snakke og kjøpe Gordon en ny gressklipper!