93 år gammel mann som spiser middag med bilde av sin avdøde kone er bevis på ekte kjærlighet aldri dør

Våre kjære er med oss, selv når de er borte, så lenge vi holder minnet deres i live. For denne mannen betyr det å ha et bilde av sin elskede avdøde kone med seg når han spiser ute.

Den 93 år gamle Georgia-mannen Clarence Purvis mistet sin kone, Carolyn, for fire år siden. De to var gift i 64 år, men hans kjærlighet og hengivenhet for henne har ikke blitt mindre av den grunn.

Hver dag besøker han Smith’s Restaurant i Reidsville, Georgia, for sin «lunsjdate» med sin avdøde kone. Han sørger for å sette et bilde av Carolyn på bordet ved siden av seg mens han spiser.

«Ingen elsket hverandre mer enn meg og min kone elsket hverandre,» sa Purvis til sin lokale nyhetsstasjon. «Jeg ville ha det hun ville, og hun ville ha det jeg ville. Spise lunsj, komme tilbake, se på TV, legge seg, elske hverandre. Hva mer vil du ha?»


«Vi hadde alt vi kunne ønsket oss.»

Ifølge nekrologen hennes møttes Carolyn og Clarence da hun bare var 16 år gammel i 1948. De hadde tre barn sammen, seks barnebarn og to oldebarn. De eide også Purvis Garage, der Clarence fikset andres kjøretøy «bedre og billigere enn noen andre.»

Clarence er en fast stamgjest av restauranten, og kommer inn rundt 125 ganger i måneden. Restauranteier Joyce James spurte ham en gang hvorfor han kommer inn så ofte at han svarte: «Jeg elsker henne så mye. Og savner henne så mye. Og tror hun gjør det samme.»

Selv om noen synes at Clarences sørgegest kan være litt mye, sier Joyce at hun ikke har noe problem med det og sier at Clarence er en del av restauranten hennes. Se mer av Clarences historie om hengivenhet i videoen nedenfor og del den med vennene dine.