Mishandlet hund forlatt med sår over hele kroppen – nå nekter hun å gi slipp på redningskvinnen.

Den traumatiserte hunden ble funnet med sår over hele kroppen. Etterpå er hun så takknemlig overfor redningsfolkene sine at hun nekter å gi slipp på dem.

harper

The Dodo

Dyrevernorganisasjonen Furever Bully Love Rescue holder til i Orlando i Florida, USA. En dag fant de hunden Harper på et område som dessverre blir flittig brukt til å «dumpe» hunder.

Natalie Olivieri var en av dem som var med å redde Harper. Hun la umiddelbart merke til at Harper var uhyre traumatisert.


Så snart menneskene nærmet seg henne, ble hun så redd at hun kollapset på bakken. Natalie følte sterkt på at hun ikke kunne forlate hunden der, så hun tok henne rett til en veterinær.

– Det var ikke tale om at vi kom til å etterlate henne der, sa Natalie til The Dodo.

Veterinæren fant ut at hun hadde store infeksjoner og blodmangel – og det var ikke det verste: Harpers psykiske smerte skal ha vært helt på bristepunktet av hva som kan tåles.


– Hun sto ikke opp på hele tre dager, fortalte Natalie.

Da noen løftet Harper, klynget hun seg til vedkommende og nektet å gi slipp. Som om personen var hennes eneste sjanse til å overleve.

– Ingen hund har noen gang klamret seg så hardt til meg, sa Jennifer Adorno ved Furever Bully Love Rescue.

Nå jobber alle på dyresenteret daglig for å vise Harper at hun er elsket og at hun vil motta mat og kjærlighet hver dag.


For hver dag som går titter personligheten hennes litt mer frem, og gradvis er hun blitt mer selvsikker.

Om ca. fem måneder kan Harper adopteres, estimerer The Dodo. Frem til da får hun bare kose med alle på Furever Bully Love Rescue.

Harper fortjener et liv hos en familie som elsker henne og aldri vil skade henne på noen måte – som alle andre hunder og dyr. Vi kunne ikke vært mer takknemlig for at hun ble reddet og tas så godt vare på av utrolig omsorgsfulle dyreelskere som vet hva de gjør.