Han satt i restauranten i to timer uten å bestille. Så sjokkerer han alle når de ser ham gjøre DETTE.

engel

Historien fra USA om en servitør som prøver å oppspore en mystisk gjest de aldri kommer til å glemme, rørte meg virkelig. Les den under:

I dag møtte jeg en engel. Du kom inn på Denny’s-restauranten jeg jobber på i Utah. Du spurte meg: «Kan jeg få en servitør som er en enslig mor?» Jeg syntes det var veldig rart, men jeg satt deg i Crystal sin avdeling. Du satt der i 2 timer og bare så på folk. 7 familier kom og spiste mens du var der og du betalte hver og en av dem sine regninger, over 7500,- betalte du for folk du ikke engang kjenner. Jeg spurte: «Hvorfor gjorde du det?» Du bare sa: «Familie er alt, jeg har mistet alle mine.» Når jeg så deg inn i øynene mens du sa det, presset tårene på (det var derfor jeg gikk bort så raskt). Så snart jeg kom på bakrommet brøt jeg sammen i tårer fordi øynene dine hadde så mye smerte i dem.

Jeg ville bare fortelle deg at servitøren Crystal som du ba om, bodde på et krisesenter med sønnen før hun var i stand til å spare opp nok til å få sitt eget sted. Regningen din var på kr. 180,- og du etterlot henne en tips på 12 800,- og på grunn av deg får hun sitt nye bosted i neste uke, på grunn av deg fikk 7 familier spise gratis. Crystal fortalte meg at hun ba om et mirakel kvelden før, og Gud sendte deg. Du gikk før noen av oss kunne si takk – jeg håper du leser dette fordi du er virkelig en fantastisk person og du stjal hjertene til hver og en av oss her. Takk skal du ha.

Godhet er ubetalelig. Del historien med dine venner på Facebook.