Deres 9 måneder gamle datter blir akutt dødssyk. Da gjør barnepiken noe INGEN forventet.

Barnepass er en ansvarsfull jobb som krever tillit fra foreldrene. Om denne 22 år gamle barnepasseren ved navn Kiersten Miles hadde denne tilliten eller ei, vet vi ikke. Men vi tør påstå at hun rimelig raskt opparbeidet seg den – ved å gjøre seg så fortjent til den som overhodet mulig. Les videre for å forstå hva vi mener.

For noen uker tilbake ble Kiersten ansatt som barnevakt hos George og Farra Rosko. Hun knyttet raskt et spesielt sterkt bånd med familiens yngste datter, Talia. Men snart fikk familien en uventet nyhet.

barnepike donor1

Det viste seg at Talia hadde gallegangsatresi; en leverbetennelse fører til at gallegangene skrumper inn og kan bli helt tette. Legene sa hun ville trenge en ny lever.

barnepike donor2

Da Kiersten hørte dette, nølte hun ikke et sekund med å tilby seg å være donor for Talia, til tross for at dette var et alvorlig inngrep som innebar stor risiko for den unge 22-åringen. Men Kiersten ble testet for å se om hun kunne passe som donor, og legene fant ut at hun var en perfekt match.

barnepike donor3

Selv om Talias foreldre var lettet over at jenta deres skulle få hjelp, ville de ikke at barnepiken skulle føle seg tvunget til å donere. Kiersten var imidlertid aldri i tvil om sitt valg, og den 11. januar gjennomgikk hun og Talia en 14 timer lang operasjon. Heldigvis var transplantasjonen vellykket, og begge klarte å komme seg raskt etterpå.

barnepike donor4

Talia er nå som et helt nytt barn og leker og smiler som aldri før. Kiersten har virkelig vist seg å ha et hjerte av gull. Hun kunne ha fokusert på venner, studier og fritidsaktiviteter, men i stedet valgte hun å gjennomgå en alvorlig operasjon for å gi en liten jente en ny sjanse i livet.

barnepike donor5

Det er fantastisk å se at det finnes mennesker som er så uselviske og gode som Kiersten. Hennes handlinger viser at hun er like vakker på innsiden som på utsiden.

barnepike donor6

Historien om Kiersten og Talia viser at det finnes håp og godhet i verden, og den bør absolutt DELES med andre.