Hun er i fosterhjem mens mamma sitter i fengsel. 20 år senere slipper dommeren en BOMBE.

Dette er en historie om kjærlighet, familie og robusthet gjennom vanskelige tider.

Mens Melissa vokste opp ved å gå inn og ut av fosterhjem, gikk hennes mor inn og ut av fengsel. Den nå 21 år gamle Melissa er nå i marinen. Hun har gjort så mye ut av livet sitt, selv om hun på mange måter ble gitt så lite. Hun var den eldste av tre søsken og fikk aldri å vokse opp sammen med sine brødre, J.J. og Christian. De var alltid delt opp i separate fosterhjem. Faktisk har Melissa ikke sett sine brødre på seks lange år. Med vissheten om at hennes mor nylig testet positivt for metamfetaminbruk, prøver hun å gjøre det umulige: Å få full foreldrerett til sine brødre.

Melissa er livredd for at dommeren vil si at hun er for ung, at hun knapt har råd til husleien, eller at deres fosterforeldre er bedre tilbydere. Likevel bestemte hun seg for å ta fatt på den lange kjøreturen til Alabama for å snakke foran en dommer og ta sine to brødre hjem. Det er der overraskelsene kommer inn. Prank It FWD besluttet å betale for Melissas bensin, en måneds husleie, og også mat til langturen.

Men det er mer. Få med deg når Melissa overrasker sine brødre med nyheten – dommeren sa ja – så vende hjem til en enda større overraskelse. Prank It FWD ga Melissa en splitter ny Toyota for å kunne kjøre brødrene sine rundt. Hun hadde ingen anelse om det. Melissa og hennes brødre har nå en helt ny start i livet.

For hver tusende visning av denne videoen, vil Prank It FWD donere 1 dollar til DoSomething.org – det betyr at for hver million visning, vil de gi 1000 dollar for å hjelpe de i nød. DEL gjerne denne videoen for å hjelpe dem å nå 10 millioner visninger for en donasjon på 10 000 dollar.

PS. Engelsk tekst kan fåes ved å klikke på «Teksting» nede til høyre på spilleren.