Moren ser guttene holde hverandre i hendene – da reagerer hun sporenstreks.

Første skoledag kan være en påkjenning for mange.

Spesielt når man kanskje ikke har vært i barnehage før, og på den måten ikke er vant til å være i en så stor forsamling med mange andre (foreløpig ukjente) barn.

Men det å komme tilbake til skolen etter en lang ferie kan oppleves som nesten like spennende. Noen er litt mer spent og synes det kan være litt ekstra nifst. Dette var tilfellet for 8 år gamle Connor fra Kansas i USA.

Han har autisme, noe som kan gjøre det ekstra vanskelig å møte nye situasjoner og treffe mange nye mennesker på en gang. For Connor ble den første skoledagen rett og slett overveldende. Han taklet ikke alt det som skjedde rundt ham.


Men det var da, når han minst ventet det, at det utenkelige rett og slett skjedde.

En reddende engel

En annen kar, Christian, hadde også sin første skoledag denne dagen. Også for han var det mange inntrykk å ta innover seg. Et av disse inntrykkene skulle få en ekstra betydning.

Plutselig så Christian at det sto en gutt alene i hjørnet og gråt.Dette gjorde såpass inntrykk på lille Christian, at han gikk rett bort til den ukjente gutten og tok ham i hånden for å vise at han ikke var alene.
guttene

Skjermbilde Facebook.


– Jeg så ham i skolegården med Connor da Connor gråt i hjørnet og han trøstet ham. Han tar ham i hånden og går sammen med han til skolens inngangsdør. Vi ventet til klokken ringte og de gikk inn på skolen. Resten er historie. Nå har de et uatskillelig bånd, sier Christians mor, Courtney Moore.

Takket være moren til Christian, som tok det bildet av de to som umiddelbart gikk viralt, kan vi alle glede oss over å se Christians omtanke og kjærlighet til en medelev.

Dette kunne verden sannelig trengt mer av – spesielt i dag.

Se video av Christian og Connor her:

DEL denne gladsaken med dine venner.